30 jun 2021

Studenten VISTA college organiseren eigen diploma-uitreiking

Studenten evenementenorganisatie van VISTA college hebben hun eigen diploma-uitreiking georganiseerd. De studenten van de campus Sittard kunnen van 2 juli tot en met 9 juli hun mbo-diploma ophalen bij het Fortuna-stadion.

De conceptontwikkeling en organisatie ligt in handen van studenten evenementenorganisatie. Studenten handhaver toezicht + veiligheid (politie) staan in voor de veiligheid. Ook studenten van de opleidingsrichting facilitaire dienstverlening en mediavormgeving steken hun handen uit de mouwen om er een succes van te maken

Drive-in

Het concept voor deze diplomabijeenkomst komt volledig uit de koker van VISTA studenten. De bijeenkomsten worden gehouden in de vorm van een drive-in op het terrein van de stadions. 
Gezinsleden van de student mogen in de auto mee ‘op tournee’. Bij het podium stappen de studenten uit hun auto, waarna ze één voor één hun diploma ondertekenen en in ontvangst nemen.
Hierbij worden ze toegesproken door hun eigen docenten en mentoren, terwijl familieleden mee kunnen luisteren via een speciale frequentie.

Feestje

Het ‘eindexamenfeestje’ wordt in de auto gevierd, waarmee het eind van een tijdperk gekenmerkt wordt. De inhoud voor het vieren van dit feestje vindt men in de ‘partybag to go’, die elke student bij binnenkomst ontvangt.

3 stadions afgehuurd

Dit concept is volledig bedacht door VISTA studenten van de opleiding medewerker evenementenorganisatie, in nauwe samenwerking met het Fortuna Stadion (Sittard), het Parkstad Limburg Stadion (Kerkrade), het MVV Stadion (Maastricht) en diverse andere partners van VISTA college, waaronder SLF Group, Polygarde en GoGive Gifts & More. Gezinsleden van de student mogen in de auto mee ‘op tournee’. Bij het podium stappen de studenten uit hun auto, waarna ze één voor één hun diploma ondertekenen en in ontvangst nemen. Hierbij worden ze toegesproken door hun eigen docenten en mentoren.Gezinsleden van de student mogen in de auto mee ‘op tournee’. Bij het podium stappen de studenten uit hun auto, waarna ze één voor één hun diploma ondertekenen en in ontvangst nemen. Hierbij worden ze toegesproken door hun eigen docenten en mentorenGezinsleden van de student mogen in de auto mee ‘op tournee’. Bij het podium stappen de studenten uit hun auto, waarna ze één voor één hun diploma ondertekenen en in ontvangst nemen. Hierbij worden ze toegesproken door hun eigen docenten en mentoren.

<< Terug naar nieuwsoverzicht