13 nov 2019

Studeren in Sittard-Geleen? Bezoek een open dag!

Denk jij wel eens na over studeren in Sittard-Geleen? Komende zaterdagen (16 en 24 november) staan er diverse open dagen op de agenda.

Het ideale moment om te proeven van de sfeer bij een opleiding en zo een indruk te krijgen van het onderwijs, de docenten en de beroepen. We hebben alle open dagen voor zaterdag 16 november en zaterdag 24 november bij diverse onderwijsinstellingen (mbo en hbo) in Sittard-Geleen voor jou op een rijtje gezet.

Zuyd Hogeschool

Studeren bij Zuyd is een goede keuze. Je kunt bij Zuyd terecht voor kwalitatief goede opleidingen met veel persoonlijke aandacht. Studenten waarderen dat en vinden de sfeer bij Zuyd bijzonder prettig. Dit jaar zijn 32 opleidingen van Zuyd in de Keuzegids HBO beoordeeld. Daarvan staan er vier op de eerste plaats in hun categorie. Zes opleidingen zijn bestempeld als excellent. 

 Tijd Locatie 
 10.00 - 15.00 uur Locatie Ligne
Ligne 1, Sittard


www.zuyd.nl

Fontys

Fontys is de grootste kwaliteitshogeschool van Zuid-Nederland. Fontys streeft inspirerend, uitdagend en hoogwaardig hoger beroepsonderwijs na en doet praktijkgericht onderzoek dat écht iets betekent voor de samenleving. In Sittard kun je terecht bij De Nieuwste Pabo en Fontys Hogeschool Pedagogiek.  

Tijd  Locatie
10.00 - 15.00 uur  Mgr. Claessenstraat 4, Sittard 


www.fontys.nl

VISTA College

VISTA college is een gevestigde mbo onderwijsinstelling die in 2019 is voortgekomen uit de fusie tussen Arcus College en ROC Leeuwenborgh. VISTA college organiseert een aantal keer per jaar open dagen in de vorm van een open mbo weekend of open avonden. Op zo'n open dag kun je kennis maken met alle opleidingen. Je kunt proeflessen volgen, krijgt presentaties en demonstraties, hebt de mogelijkheid om met docenten en studenten te praten én ervaart de sfeer binnen VISTA college.

Tijd Locaties 
10.00 - 15.00 uur Arendstraat 12, Sittard 
10.00 - 15.00 uur Rijksweg Zuid 70, Sittard
10.00 - 15.00 uur Milaanstraat 125, Sittard


www.vistacollege.nl

Gilde Opleidingen | Gilde Zorgcollege 

Mensen helpen, verplegen en verzorgen. Ontzettend belangrijk werk. Misschien wel het belangrijkste werk dat er is. Want gezond en vitaal zijn, dat wil toch iedereen? Het Gilde Zorgcollege helpt je op weg in de medische of maatschappelijke zorg. Voor iedereen die graag écht met mensen werkt.   

Let op: deze open dag vindt plaats op zaterdag 24 november!  

Tijd Locatie 
10.00 - 15.00 uur Dr. H van der Hoffplein 1, Geleen


www.gildezorgcollege.nl

<< Terug naar nieuwsoverzicht