14 mei 2020

Zuyd Hogeschool organiseert online speeddate-event voor bedrijven en studenten

Het thuiswerken en online studeren maakt het voor bedrijven en studenten lastiger om elkaar te vinden. Dit vormt een belemmering als het gaat om afstudeer- en onderzoeksopdrachten, stages en (tijdelijke) vacatures.

Zuyd Hogeschool organiseert daarom van 25 t/m 29 mei een online speeddate-event.

Week lang speeddaten

Een week lang kunnen bedrijven en studenten van Zuyd elkaar online ontmoeten. Elke dag worden van 9.00 – 11.00 uur en van 15.00 – 17.00 uur speeddatesessies van elk een kwartier georganiseerd. Bedrijven kunnen hiervoor intekenen op www.careerservices.zuyd.nl. Naast een korte beschrijving van hun bedrijf moeten bedrijven aangeven welke studenten van welke opleidding zij zoeken. Inmiddels hebben ruim 40 bedrijven zich al aangemeld, waaronder de Duits-Nederlandse Handelskamer, Yacht, Fagro, Boston Scientific en Volta Limburg. Dit aantal zal naar verwachting toenemen.

Direct contact

Sinds dinsdag 12 mei kunnen studenten intekenen op de aangeboden sessies via www.careerservices.zuyd.nl. De link is 15 minuten voor aanvang beschikbaar in het digitale overzicht van de student. De student kan zoveel sessies regelen als hij/zij wil, doch maximaal 40. Het aantal bedrijven dat mee wil doen is ongelimiteerd en ook voor hen geldt een maximum van 40 sessies.

Neem voor meer informatie contact op met het Kennis- en Informatiecentrum van Zuyd via 088-9893 000 of kic@zuyd.nl.

<< Terug naar nieuwsoverzicht