9 jul 2022 - 9 jul 2022

Benefietconcert We Want Peace in Toon Hermans Theater

Vluchtelingen, Sittard-Geleen Help en het Toon Hermans Theater slaan de handen in elkaar voor vrede.

Op zaterdag 9 juli staan vluchtelingen op het podium tijdens een benefietconcert in het Toon Hermans Theater. Het concert is een initiatief van het theater en Sittard-Geleen Helpt.

Tijdens het concert treden muzikanten van verschillende nationaliteiten op. Ze delen muziek uit hun eigen land en cultuur met vluchtelingen en geïnteresseerden. Met het concert wil de organisatie een duidelijke boodschap brengen aan de wereld: er moet vrede komen, en wel meteen. 

Over Sittard-Geleen Helpt

Sittard-Geleen Helpt is een collectief van vrijwilligers afkomstig uit verschillende organisaties die de gemeente Sittard-Geleen rijk is. Ze ondersteunt en helpt bij de opvang van vluchtelingen in de gemeente. Om vluchtelingen even te laten ontsnappen aan de werkelijkheid worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Ook ondersteunt ze de Blauw-Gele Huiskamer in Sittard en worden er laptops en fietsen geregeld.

Kom ook

Het concert gaat door op 9 juli en begint om 19.00. Het concert is gratis toegankelijk voor vluchtelingen en andere belangstellenden. Er is een mogelijkheid voor een vrijwillige donatie. Wil je ook naar het concert? Stuur een e-mail naar sittardgeleenhelpt@gmail.com

 

 

 

<< Terug naar evenementoverzicht