10 jun 2022 - 15 jun 2022

De Gelaender Kirmes komt terug!

De leukste kermis van het voorjaar komt terug naar Geleen.

Bijna tijd voor de grootste attracties, de leukste spellen en de lekkerste vette hap. We hebben het natuurlijk over de Gelaender Kirmes. Na meer dan 100 edities is de kermis niet meer weg te denken uit de stad. Met spectaculaire attracties en een randprogramma boordevol muzikaal vermaak en leuke activiteiten in de horeca, is het een feest voor jong en oud!

Attracties

Stap in de spannende attracties zoals de Booster Maxxx en de Reactor, daag jezelf fysiek uit met de Cake Walk, of ga in kermisklassiekers zoals de Cocoon Rupsbaan en de zwaartekrachtvrije Gravitron Starwars. Ook voor de kleintjes is er veel te beleven. Bekijk hier alle attracties!

Eten en snoep

De kermis zou de kermis niet zijn zonder een grote hoeveelheid snacks. Trakteer jezelf op lekkernijen die je nergens anders krijgt. Grote zuurstokken, karamelappels, suikerspinnen en gesuikerde pinda's smaken nergens beter dan op de kermis. Hou je meer van hartig? Er is zoveel keuze dat je vast niet met honger naar huis gaat.

Praktisch

De kermis staat in het centrum van Geleen van 10 juni tot en met 15 juni. Op woensdag 15 juni van 13.00 uur t/m 15.00 is er weer een prikkelarme kermis. Gedurende deze tijd zullen er geen lichteffecten zijn en ook geen harde muziek. 

 

<< Terug naar evenementoverzicht