3 jul 2022 - 3 jul 2022

Doe Dag wordt F1- en shopdag

Doe Dag is terug. Dit jaar wordt groots uitgepakt met F1 en topartiesten.

Formule 1

Wil jij ook wel eens weten hoe Max Verstappen zich voelt? Op Doe Dag staat de Markt helemaal in het teken van Formule 1. Stap in de race simulator, bewijs je pit crew skills tijdens het bandenwisselspel en kijk over de schouder van Max mee met een virtual reality-bril. Natuurlijk mag je de Grand Prix van Silverstone niet missen. Op een 15 m² groot scherm bekijk jij de race samen met andere F1-liefhebbers. Pakt Verstappen weer die eerste plek? 

Braderie en koopzondag

Met Doe Dag kun je ook heerlijk shoppen. In het centrum staat een braderie met bijna 300 marktkramen, waaronder de officiële Max Verstappen en Red Bull Racing merchandisetrailer en andere populaire stands die je kent van de Sint Joepmarkt en de Borner Paasmarkt. 3 juli is ook koopzondag. De winkels in het centrum van Geleen zijn dus van 10.00 tot 17.00 open.

Kidsplein en Limburgse sterren

Ook voor jonge durfallen is er genoeg te doen. Op het marktplein staat een 10 meter hoge en 60 meter lange kabelbaan, een trampolinepark en een bungeejump-attractie. Eerder creatief? Volg dan een workshop graffiti spuiten. Muziekliefhebbers zijn aan de andere kant weer van harte welkom bij de optredens van Remco Gaiteros, Marleen Rutten, John Tana en Big Benny, voor en na de Grand Prix van Silverstone.

Programma Doe Dag 2022

Braderie (gehele centrum) 10.00 – 17.00 uur
Winkels open (gehele centrum) 10.00 – 17.00 uur
Kidsplein met diverse activiteiten (Nieuwe Markt) 10.00 – 17.00 uur
F1 Racing Event (Oude Markt) 10.00 – 17.00 uur
Muziekplein met Limburgse artiesten (Oude Raadhuis) 12.30 – 22.00 uur
Live uitzending van de Grand Prix van Silverstone (Oude Raadhuis) 16.00 – 18.00 uur

Praktisch

Om alle festiviteiten te kunnen laten plaatsvinden worden de Annastraat en de Rijksweg Centrum afgesloten voor verkeer. Jij helpt daarbij door zoveel mogelijk met het OV en de fiets te komen. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk. Kijk op de facebookpagina van Centrum Geleen voor het laatste nieuws over Doe Dag.

<< Terug naar evenementoverzicht