23 jan 2022 - 23 jan 2022

Doe de Snertwandeling van IVN Born

Om het jaar goed te beginnen, organiseert IVN natuureducatie in Born een Snertwandeling door het Limbrichterbos. Behalve een mooie wandeling door het Limbrichterbos krijg je ook een hete kom erwtensoep.

Vorig jaar kon de wandeling vanwege de lockdown niet doorgaan. Dit jaar besloot het IVN om de wandeling toch te organiseren op zondag 23 januari , maar wel in aangepaste vorm volgens de huidige coronamaatregelen.

Erwtensoep

Het IVN besloot daarom dat de snertwandeling dit jaar geen groepswandeling wordt. Langs de uitgestippelde route worden aanwijzingen geplaatst zodat je op alle mooie plekken in het Limbrichterbos komt. Ook de kop erwtensoep achteraf eet je in de open lucht in plaats van in het verenigingsgebouw van de organisatie. Er worden bankjes neergezet voor de deelnemers, op een afstand van elkaar.

Afstand

De wandeling is vooralsnog bedoeld voor max. 2 personen per groep. Daarnaast worden de vertrektijden zo veel mogelijk gespreid, zodat iedereen voldoende afstand kan houden. Als de coronamaatregelen veranderen, wordt de wandeling ook aangepast aan de geldende maatregelen. De informatie wordt aangepast in dit bericht en op de site van het IVN.

Praktische informatie

De wandeling gaat door op zondag 23 januari, met vertrektijden vanaf 10.30. Deelname is gratis, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd. Parkeeren kan bij het Dierenbeschermingscentrum aan de Langereweg 9 in Born. 

Vergeet je niet aan te melden via ivnborn.secretaris@gmail.com of telefoonnummer 046 - 45 11 993. 

<< Terug naar evenementoverzicht