23 jul 2022 - 23 jul 2022

Glanamundo Wereldfestival

Het Glanamundo Wereldfestival keert na 2 jaar terug naar de Waereldsjtad.

Nog even wachten en dan is het tijd voor de vierde editie van het Glana Mundo Wereldfestival! Op zaterdag 23 juli maak je een wereldreis door verschillende landen en culturen vanuit het centrum van Geleen. Ontdek de wereld door muziek, dans, straatartiesten, foodtrucks en een wereldmarkt.

Zomerse muziek

Op het podium staan hoofdacts Muyayo Rif uit Spanje en de Nederlands/Caribische muziekgroep Rootsriders bekend van The Tribute, Battle of the Bands. Ook de Belgische Latinband Congazz en de Nederlands-Ethiopische Entoto Band brengen je met hun muziek in zomerse sferen. 

Foodtrucks en markt

Van dat gedans krijg je natuurlijk honger en dorst. Gelukkig staan er foodtrucks met heerlijke snacks en drankjes van over de hele wereld. Je proeft typische gerechten uit Indonesië, Mexico, Spanje, Amerika, Suriname en nog veel meer. Of koop kleding, sieraden, hangmatten en kunstwerken van over de hele wereld. 

Ben je creatief of kook je zelf internationale lekkernijen? Meld je aan en doe mee!

Praktisch

Het festival gaat door op zaterdag 23 juli op de markt in Geleen. En het beste? Je betaalt er helemaal niets voor. Laat de wereld naar je toe komen in Geleen!

<< Terug naar evenementoverzicht