19 mrt 2022 - 19 mrt 2022

Haal de glitter uit de kast voor dansfeest SittardayNightFever

Op zaterdag 19 maart 2022 organiseert Kiwanis Club Sittard de vijfde editie van "SittardayNightFever", een spetterend dansfeest ten bate van We4Kids. Het feest gaat door in het gloednieuwe Toon Hermans Theater.

De show wordt gedragen door aan de Allstars coverband. Gewapend met vette hits maakt deze band van elke avond een knalfeest, met de beste hits van nu, en hier en daar een classic tussendoor. Is er even pauze tussen de sets, dan hoor je Rick The Soulman, ook wel bekend als DJ Erik Khoe. Zijn feestelijke, unieke muziekcombinatie houdt je op de verlichte dansvloer zolang je energie hebt. 
Intussen staan verrassingsacts te trappelen in de foyer om de avond naar een nog hoger niveau te tillen. 
 

Goede doel

De opbrengst is voor de stichting We4Kids. Deze stichting zorgt dat kansarme kinderen ondersteuning krijgen om af en toe eens wat extra's te kunnen doen. Afgelopen jaar heeft de stichting geholpen bij het inrichten van een keuken bij het Kindcentrum en ondersteuning van speeltuin "De Roetsj". Daarnaast heeft de stichting ook een tiental kleinschalige activiteiten gesteund. 
Het evenement gaat door op zaterdag 19 maart, om 20.00 in het Toon Hermans Theater. Meer informatie over het evenement en de organisatie is te vinden op de website www.sittardaynightfever.nl. Vanaf januari kunt u via die website ook de tickets voor toegang kopen.

<< Terug naar evenementoverzicht