31 jul 2022 - 31 jul 2022

Kinderen zijn de baas met Kènjerfest in Sittard

Op Kènjerfest 31 juli staat Sittard in het teken van kinderen. Doe mee met coole activiteiten.

Tijdens Kènjerfest zijn kinderen de baas. Om dat duidelijk te maken, wordt die dag één gelukkig kind uitgeroepen tot Kinderburgemeester. Zie jij het wel zitten om de baas te zijn over een hele stad? Dan mag je deze kans niet missen. 

Coole spellen

Maar ook als je niet zo graag de baas bent, is er genoeg te doen. Bij aankomst krijg je een flyer met de leukste activiteiten. Doe mee met leuke games, klauter op uitdagende klimtoestellen, leer coole dansjes, maak mooie knutsels en nog veel meer!

De flyer is niet alleen een routekaart, maar ook een spaarkaart. Bij iedere activiteit win jij een sticker. Heb je meegedaan met 5 leuke activiteiten? Dan krijg je een lekkere verrassing.

Fortuna

De selectie van Fortuna Sittard is ook weer van  de partij. Logisch want naast een mannenteam in de eredivisie heeft de club ook een steengoed damesteam en een ijzersterk jeugdteam. De helden van Fortuna vind je terug op de Markt in Sittard. 

Doe mee

Meedoen met Kènjerfest is makkelijk. Kom op 31 juli naar het centrum van Sittard. Overal in de stad vind je leuke activiteiten. Moeten jouw (groot- of bonus-) ouders per se mee? Stuur ze naar winkel of parkeer ze op een terrasje. Het is die dag namelijk ook koopzondag. 

<< Terug naar evenementoverzicht