4 jun 2022 - 6 jun 2022

Ontdek Grevenbicht op z'n best met Beeg Pink

Behalve Pinkpop is er tijdens het pinksterweekend nog een festival: Pink Beeg

Beeg Pink keert op 4, 5 en 6 juni terug naar Grevenbicht. Na een succesvolle eerste editie in 2019, wordt deze editie nog groter en gezelliger.   

Feesttent

De spil van het festival is het Burgemeester Kotenplein. Tijdens Beeg Pink staat het plein helemaal vol. Er komt een grote feesttent waar Limburgse topacts en artiesten komen. De lineup wordt binnenkort bekend gemaakt, maar de organisatie heeft al verklapt via hun facebookpagina dat de Janse Bagge Band aan de vooravond van het festival langskomt. 

Kermis

Op het Burgemeester Kotenplein en de straten eromheen staat ook weer een leuke kermis voor het hele gezin. De kermis, de feesttent en de lokale horeca werken allemaal samen om er één feest van te maken. Zo is de Pinksterprocessie een groot onderdeel van het feest. De harmonieën en andere Grevenbichtse artiesten maken een belangrijk deel uit van het feest. 

Kom ook

De organisatie van Beeg Pink hoopt dat het festival de banden tussen de inwoners van Grevenbicht versterkt, en mensen van buitenaf kennis laat maken met het dorp en de mensen die er wonen. Hoe dan ook wordt Beeg Pink een gezellig festival voor de hele familie. Kom jij ook?

<< Terug naar evenementoverzicht