5 jul 2022 - 10 jul 2022

Ontmoet de heks van Limbricht met de openluchtshow Entgen

Ben jij ook betoverd door De heks van Limbricht? Dan mag je de dinnershow Entgen niet missen!

Begin juli vindt het openluchtspektakel ‘Entgen’ plaats. Tijdens de voorstelling leer je Entgen Luyten, de heks van  Limbricht, beter kennen. De voorstelling gaat dieper in op wie deze vrouw was en de tijd waarin ze leefde. 

Verhaal

Het verhaal met de tragische afloop ken je misschien al, mede dankzij de roman van Suzan Smits. Het is 1674 en Entgen Luyten uit Limbricht wordt beschuldigd van hekserij. In die tijd is het een doodvonnis. De inquisitie probeert haar te breken, maar de dappere vrouw houdt vast aan haar onschuld. Ze overleeft het proces niet, maar na haar dood wordt geen enkele persoon op Nederlands grondgebied nog van hekserij beschuldigd.

Menu

Tijdens de voorstelling geniet je van een heerlijk diner uit de keuken van Kasteel Limbricht. Je begint met de soep van het seizoen met kasteelbrood en huisgemaakte kruidenboter. Voor het hoofdgerecht mag je kiezen tussen een spies van ossenhaas, zalm of een groentepannetje, alles met passende bijgerechten. Als dessert geniet je van koffie met een heerlijke bonbon. 

Tickets

De voorstelling "Entgen" gaat door op 5, 6, 8, 9 en 10 juli. Bij aankomst op het Landgoed Kasteel Limbricht tussen 18.00 en 18.30 kun je doorgeven voor welk hoofdgerecht je kiest. Daarna geniet je van een verrukkelijke maaltijd en de intrigerende show. Boek hier de voorstelling met het diner. 

<< Terug naar evenementoverzicht