18 aug 2021

5 jaar Filmhuis De Domijnen

Filmhuis De Domijnen bestaat binnenkort 5 jaar. In die jaren is het een mekka geworden voor mensen die op zoek zijn naar iets nieuws en iets anders.

Als je hoogwaardige films zoekt die niet overal verschijnen, dan zit je bij Filmhuis De Domijnen al vijf jaar goed. De zaal is steeds gevuld met mensen die zoeken naar Oscarwaardige performances, internationale successen en verrassende verhalen die niet in een Hollywood-mal zijn gegoten.

Ook de komende jaren verwacht het filmhuis geweldige cinema, verhalen en gesprekken die de wereld laten zien en binnen laten komen. Om het vijfjarig jubileum te vieren staat er een bijzondere filmweek op het menu, met korting op geselecteerde films.

Op 4 en 5 september draait De Domijnen de mooiste films van de afgelopen vijf jaar. Het programma is opgesteld uit meerdere genres, waaronder horror, animatie en comedy. De films worden niet alleen vertoond in de filmzaal zelf. De prijswinnende musical La La Land wordt bijvoorbeeld vertoond in Kasteel Limbricht. 

Heb je al eerder zin in een bioscoopavond? Kijk dan zeker naar het programma van de komende dagen. 
Zo staat het tweede deel van Buitencinema klaar met het coming-of-age-drama Babyteeth, duik je diep de Duitse bossen in met The Hidden Life of Trees, naar de gelijknamige bestseller, of kun je genieten van Anthony Hopkins (Silence of the Lambs) en Olivia Colman (The Crown) in The Father.

Dus heb je zin in popcorn? Kom dan genieten van topfilms bij De Domijnen.

<< Terug naar nieuwsoverzicht