25 jan 2022

5 redenen om vanaf morgen naar Foroxity te gaan

Yes, we gaan weer versoepelen! Dat vier je niet alleen in de cafés en restaurants, maar ook een hele middag of avond lang bij de bioscoop!

De grootste nieuwe films

Netflix, Disney+ en alle andere streamingdiensten heb je inmiddels wel uitgekeken. En ja, natuurlijk kun je voor de 8e keer Friends vanaf het begin kijken, maar niets kan op tegen een avondje in de bioscoop. De sfeer, het geluid en die ene film die je al zo lang wilde zien... Nu alleen nog beslissen of het Spiderman, Scream of West Side Story wordt. 

Bekijk het filmoverzicht.

Romantische avond

Maak van je filmavond een romantische date door te reserveren bij Brasserie Foroxity. Op het uitgebreide menu vind je alles van maaltijdsalades tot vette burgers en overheerlijke specials. Wil je iets chiquer dineren? Kies dan voor een ticket menu, goed voor een volledig verzorgd driegangenmenu en een film. 

Avontuurlijk uitje

Gezellig weg met vrienden of familie? Boek dan een arrangement bij Escape centrum Limburg of bij CenterPocket. Daar combineer je de film met een escape room, VR-experience, bowlen of poolen. Tussendoor nog een paar snacks of een snelle hap en die langverwachte reunie is volledig verzorgd!

Opera

Hoezo low brow? Ook in de bioscoop kun je culturele hoogstandjes zien. Zo staan er de komende maanden verschillende opera's op het programma. Zo speelt onder andere Verdi's Rigoletto, de legende van Ariadne, Theseus en de Minotaurus op de muziek van Strauss, Hamlet en het gotische horrorverhaal van Lucia di Lammermoor

Leuk voor het hele gezin

De bioscoop is een beleving voor het hele gezin. Kinderen doe je een plezier met de vrolijkste films zoals bijvoorbeeld meezingspektakel Sing 2, het ontroerende Encanto (met hét lijflied voor oudste kinderen), of scifi van Nederlandse bodem.

Tip: Ook voor een leuk kinderfeestje kun je hier terecht.

<< Terug naar nieuwsoverzicht