12 mei 2022

5x gezellige terrasjes voor mooie dagen

Aan de markt of in het groen, op deze terrassen kun je optimaal genieten!

Tapperie De Gats

Koffie aan de markt én een karakteristiek pand op de achtergrond? Dan zit je goed bij Tapperie De Gats. Het monumentale gebouw uit 1535 was vroeger een bakkerij. Trakteer jezelf op een stuk vlaai en een kop koffie, of neem een ijskoud glas bier. Tapperie De Gats staat voor Limburgse gastvrijheid en gezelligheid pur sang.

Adres: Markt 20, Sittard

 

Local's

Hou je van mode, beauty en een lekker drankje? Bij Local's komen deze drie aspecten samen in één concept store. Neem plaats in het bar-gedeelte met uitzicht op de collectie, of verover een plekje op het terras om naar de passerende shoppers te kijken. Natuurlijk onder het genot van een smoothie, een glas frisdrank, of een van de vele koffiespecialiteiten.

Adres: Limbrichterstraat 18, Sittard

 

Kasteel Limbricht

Voor een luxe verwenmoment met neem je plaats op het terras van het Proeflokaal bij Landgoed Kasteel Limbricht. Binnen de muren van de burcht kom je helemaal tot rust. Weet je dat het kasteel een eigen speciaalbier heeft? Het Salviusbier is vernoemd naar de heilige Sint Salvius en het nabijgelegen Salviuskerkje. Een lichte smaak met een hint van salie maakt van dit unieke bier een spannende dorstlesser.

Adres: Allee 1, Limbricht

 

Café De Kroon

Ook aan de markt in Geleen is het supergezellig. Voor liefhebbers van bier (ze hebben een brouwerij van de maand), sport en superleuke activiteiten is Café De Kroon een home away from home. Pak een biertje met vrienden of blijf hangen voor een heerlijke burger. Moet je nog rijden? De verfrissende mocktails zijn een aanrader!

Adres: Raadhuisstraat 31, Geleen

 

De Dikke Daniker

Maak eerst een flinke wandeling door het Danikerbos en kom dan op adem met een ijsje en een drankje bij De Dikke Daniker. Het schattige houten restaurant staat aan de rand van het bos en vlak langs de Geleenbeek. Natuurliefhebbers en levensgenieters slaan dit terras met liefde op in hun adressenlijst. 

Adres: Ten Eysden 1, Geleen

<< Terug naar nieuwsoverzicht