20 okt 2021

Beleef de HerfstXperience van Ecsplore in en om Sittard-Geleen

Hou je van avontuur en afwisseling en actief bezig zijn? Meld je dan snel aan voor de HerfstXperience van Ecsplore. Inschrijven doe je per onderdeel. Ben er snel bij!

Race jij straks over het BMX-parcours? Hou je van e-sports? Of heb je gewoon zin in een paar leuke en sportieve uren? Dan is de HerfstXperience van Ecsplore voor jou! Er staan leuke activiteiten op het programma. Iedere dag is een beetje anders, dus er zit altijd iets voor jou bij. 
De herfstvakantie zit weer boordevol stoere, toffe, maar vooral leuke activiteiten. Geen enkele reden om op de bank te blijven zitten, want er is voor ieder wat wils!


Mini Games en BMX
Ben jij de stoerste uit Sittard-Geleen? Dan is een uitstap naar Zone 10 iets voor jou. Ga BMX’en en doe mee met ruige mini-spellen. Zit jij eind van de dag helemaal onder de modder? Deze activiteit geef je minimaal een 10!
Voor wie: Stoere kids van 8 - 12 jaar
Wanneer: Maandag 25 oktober:  10:00-13:00
Waar: Zone 10, Kaalstreek 10, HulsbergESportzone
Noemen jouw vrienden je een hacker omdat je ze keer op keer verslaat? Ben jij goed in Fortnite, Fifa of JustDance? In Sporthal Merode ontdek je de on- én offline sportwereld! Bekende games komen tot leven. Gaaf toch?! Wil je meer e-sports? Schrijf je dan ook in voor de ESPORTZONE: Gamen + Gymen! bij Ecsplore.
Voor wie: actieve kids van 6 - 12 jaar
Wanneer: Dinsdag 26 oktober:  10:00 – 13:00
Waar: Sporthal Merode, Merodestraat 33, Stein


De Buurt Battle
Heb je lang genoeg getraind op TikTok-dansjes en kun je iedere andere danser verslaan? Doe dan mee aan de Buurt Battle! Trainers van dansscholen uit de buurt leren jou de coolste choreos op nog coolere muziek. En heb je na een dansdag nog niet genoeg gehad? Schrijf je dan in voor de volledige battle met een spectaculaire finalewedstrijd!
Voor wie: Coole dansers van 6 - 12 jaar
Wanneer: Woensdag 27 oktober: 10:00 – 13:00 
Waar: Stadssporthal Sittard, Stadswegske 8, Sittard


Stadbroek in Actie
Als sport een kermis was, wat zou er dan zijn? Coole stormbanen, bubbelvoetbal, en avontuurlijke scoutingactiviteiten. Krijg je honger? Geen zorgen, want er is ook een heerlijke kookworkshop. Het wordt een feest voor iedereen!
Voor wie: iedereen van 6 - 12 jaar die van een feestje houdt.
Wanneer: Donderdag 28 oktober: 12:00 – 15:00
Waar: Speeltuin Sjoepienoe, Jan Steenstraat 1A, Sittard 


Salon Ecsplore
Dat musea niet alleen saai zijn, ontdek je op vrijdag 29 oktober bij De Domijnen. Doe mee met de speurtocht door de landschappen van kunstenaars en ontdek geheime landschappen terwijl je comfortabel binnen zit. Ben je zelf een kunstzinnig talent? Maak dan je eigen landschap! 
Voor wie: Kunsttalenten van 6 - 12 jaar
Wanneer: Vrijdag 29 oktober: 10:00 – 12:30 uur
Waar: De Domijnen, Ligne 3, Sittard


Kleutergymnastiek
Ook de allerkleinsten mogen meedoen met toffe activiteiten! Ben jij 4 of 5 jaar oud? En vind je het leuk om te klimmen, klauteren en rollen? Doe dan mee aan de Kleutergymnastiek bij Swentibold Sittard! Onder begeleiding van de trainers beleef jij een toffe activiteit. 
Voor wie: iedereen van 4 en 5 jaar die van klimmen, klauteren en spelen houdt.
Wanneer: Vrijdag 29 oktober: 10 – 11.30
Waar: Swentibold Zaal, Leyenbroekerweg 15A, Sittard

<< Terug naar nieuwsoverzicht