15 nov 2021

Ben jij trots op Sittard en Toon Hermans? Doe mee aan deze videoclip!

Filmsterren en Toon Hermans fans opgelet! De Domijnen zoekt figuranten voor een videoclip voor de feestelijke opening van het Toon Hermans Theater.

Op 17 december verandert de naam Schouwburg De Domijnen in 𝗧𝗼𝗼𝗻 𝗛𝗲𝗿𝗺𝗮𝗻𝘀 𝗧𝗵𝗲𝗮𝘁𝗲𝗿. Om dit te vieren maakt De Domijnen een videoclip bij het prachtige Toon Hermans lied "Ik ben iemand van een kleine stad, een lieve stad". Hiervoor gaat De Domijnen op zoek naar enthousiaste inwoners van Sittard-Geleen (en omgeving) die willen figureren.

Doe je mee? Het maakt niet uit of je een man, vrouw, jong of oud bent! En je hoeft ook niet te zingen of dansen. Het thema is 'trots op Sittard, trots op Toon'. Trek daarom vol trots je mooiste carnavals-, schutterij- of voor jou een typerend Sittards kostuum aan en laat je portretteren op het podium in de voetsporen van Toon Hermans.


Meld je aan door een bericht te sturen naar Schouwburg De Domijnen via Facebook Messenger of mail naar kleinestad@toonhermanstheater.nl. De opnames vinden plaats op 22 en 24 november in Schouwburg De Domijnen.

<< Terug naar nieuwsoverzicht