28 apr 2022

Bereid je voor op moederdag met deze verrassende cadeautips

Nog ruim één week en dan is het weer moederdag. Verras je moeder met deze originele tips!

Mama's Pride

Ademt jouw moeder muziek? Praat ze nog regelmatig over hoe leuk Pinkpop in het Burgemeester Damenpark in Geleen was? Dan maak je haar zeker blij met een bezoekje aan Mama's Pride. Het festival ter ere van moeders trekt artiesten van alle generaties en genres. En het is nog eens helemaal gratis, dus je houdt geld over voor een extra cadeautje! Bekijk de lineup.

De allerliefste? Nomineer haar!

Is jouw moeder echt de liefste? Nomineer haar voor de Liefste mama van Sittard verkiezing! Tijdens het moederdagevent Alles veur de Mam zet Sittard moeders in het zonnetje. En daar mag jij mee helpen. Vertel wat jouw moeder zo speciaal maakt. De 10 meest bijzondere, ontroerende en leukste inzendingen winnen een verrassing. Waarom is jouw moeder de beste? Vul het formulier in!

Verwenmomentje

Is je moeder een echte levensgenieter? Trakteer haar dan op een verwenmomentje zoals een high tea of een diner. Even geen haast, quality time en lekker eten en drinken. Wie wordt daar nou niet gelukkig van? Boek dus snel een van de moederdagarrangementen bij Kasteel Limbricht, Café Ich en Dich of Luna Sittard

ABBA - the music

Mamma mia, here we go again! Je kent de muziek van de Zweedse band al dankzij de film Mamma Mia. Of van iedere keer dat je moeder de radio stiekem harder zet als Mamma Mia, Dancing Queen, Does Your Mother Know, en Voulez Vouz voorbij komen. Combineer een gezellig avondje uit met fantastische muziek tijdens deze muzikale feel-good show!

<< Terug naar nieuwsoverzicht