27 jul 2021

Binnenzitten met regen? Nee hoor! Boek een VR-sessie.

Geen zonnestralen deze zomer? Geen probleem! Ontsnap uit de echte wereld en duik de virtuele wereld in bij VR Experience Sittard.

Bij VR Experience Sittard kun je verschillende Experiences kiezen. De medewerkers zorgen ervoor dat de spellen up to date blijven met de beste visuals. Je kan schieten op zombies, Fruit Ninja spelen op een heel ander niveau, een rit maken in de achtbaan en nog veel meer. Ook meekijken op de grote schermen is een ervaring op zich.


Naast de standaard VR-experience kun je ook kiezen uit vier verschillende escape rooms: Een spel gebaseerd op de succesvolle reeks Prince of Persia, Science Fiction-avontuur Huxley, Beyond Medusa Gate en Escape the Lost Pyramid, beide van de bekende Assassins Creeds-serie.

Ben je een echte F1-fan? Mis dan niet de kans om zelf achter het virtuele stuur te stappen in de racesimulators. Tijdens de races neem je plaats in een stoel die volledig kan worden aangepast aan jouw lengte. Als je de auto start en je favoriete coureur hebt gekozen, kun je deelnemen aan de Formule 1 competitie van 2020. 

Echte VR-fans moeten zeker de Virtuix Omni een keer hebben gebruikt. Tijdens deze high tech experience wordt je in een soort harnas op een loopband gezet. Van daaruit doe je precies wat het karakter in het spel doet.

<< Terug naar nieuwsoverzicht