9 jan 2020

Brasserie Oost-West geopend in hartje Sittard

Afgelopen maandag is Brasserie Oost-West geopend in de Molenbeekstraat in Sittard. De nieuwe horecazaak biedt wereldse gerechten aan voor de grote en kleine trek.

Ook voor een uitgebreid ontbijt, kopje koffie of stukje vlaai ben je hier op het juiste adres. 

Brasserie Oost-West Sittard is gevestigd aan de Molenbeekstraat 6-10, op slechts een steenworp afstand van de historische markt. Het pand was de voormalige thuisbasis van Brasserie Eigenwijs. Dat bedrijf werd afgelopen zomer, na jaren goed gedraaid te hebben, door de rechtbank failliet verklaard. Brasserie Oost-West is overigens niet de enige nieuwkomer in de Molenbeekstraat. In november werd in de straat ook een nieuwe winkelvestiging van de ANWB geopend. Praktisch tegenover de brasserie ligt Local's, een conceptstore die in juli 2019 voor het eerst de deuren opende. 

Bij Brasserie Oost-West kunnen fijnproevers genieten van “het beste van twee wereldhelften”, zo meldt het bedrijf op hun Facebookpagina. De zaak is iedere dag geopend, met uitzondering van de maandag. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina Brasserie Oost-West Sittard.

<< Terug naar nieuwsoverzicht