27 mrt 2020

Coronacrisis: ondernemersacties Sittard-Geleen uitgelicht

Het zijn roerige tijden voor de (horeca)ondernemers in de centra van Sittard-Geleen. Sittard Genieten Voorop en Centrum Geleen steunen de lokale ondernemers door speciale ondernemersacties uit te lichten.

Dit varieert van het bestellen, afhalen en bezorgen van eten en het kopen van cadeaubonnen tot ‘private shopping’. Daarnaast loopt in Geleen momenteel de duurzame fietsbezorgdienst ‘Graag Gebracht’. 

Ondernemersacties Sittard

Sittard. Genieten voorop heeft een overzicht met ondernemersacties uit de historische binnenstad samengesteld. Ook in deze bizarre tijd, willen zij klanten graag van hun producten en diensten voorzien. Het overzicht bestaat zowel uit horecaondernemers als winkeliers. 

Direct naar het overzicht

Ondernemersacties Geleen 

De gehele horecabranche is voorlopig genoodzaakt de deuren gesloten te houden. Diverse horecaondernemers in het centrum van Geleen zijn hierdoor gestart met een eigen bestel-, afhaal- en/of bezorgservice. Steun de ondernemers uit het centrum en laat een overheerlijke lunch of maaltijd bij jouw thuis bezorgen. Wil je weten bij welke ondernemers je voor deze service terecht kunt?

Direct naar het overzicht 

Fietsbezorgdienst 'Graag Gebracht'
Centrum Geleen is onlangs met een duurzame fietsbezorgdienst gestart die ondernemers als extra service aan klanten kunnen aanbieden. Deze service wordt van maandag tot en met zaterdag aangeboden tussen 16.00 en 20.00 uur. Kijk voor meer informatie over deze dienst en een overzicht van de deelnemende ondernemers uit het centrum van Geleen op centrumgeleen.nl.   << Terug naar nieuwsoverzicht