23 okt 2019

De Cabaretpoel - Vier keer leuk! - in De Domijnen in Sittard

Cabaretliefhebbers opgelet! Op vrijdag 1 november speelt De Cabaretpoel, Vier keer leuk! in De Domijnen in Sittard.

In De Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie-element.

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Op deze avond spelen:

Hidde van Gestel won in 2019 als 18-jarige Puck’s Talent Cabaret in Arnhem. Dit nieuwe cabarettalent neemt je mee in zijn gedachtewereld met scherpe humor en een vleugje saxofoon.

Patrick Sytsema studeerde af aan de Koningstheateracademie. Er wordt over hem gezegd dat hij karakterkapitaal bezit. Dat zijn eigenschappen die je doelbewust kan inzetten voor eigen gewin. Dat klinkt smerig en fout, maar is dat het ook? Het lijkt hem namelijk voor de wind te gaan. Leuke lach, goed pak en weelderig haar. Maar er knaagt iets onder dat pak.

Joran Welling studeerde af aan de Koningstheateracademie. Sindsdien doolt hij rond in de boze buitenwereld. Hij wil gelukkig zijn, net als iedereen. Hij weet alleen nog niet hoe, dus trekt hij rond met tragikomische verhalen over geluk en gaat hij op zoek naar een levensdoel. Of althans... Hij doet een verwarde poging.

Corine Hulshof probeert iets van het leven te maken, maarr wanneer moet je rekening houden met anderen en wanneer kun je maar beter voor jezelf kiezen? Ze verweeft talige conferences met ontroerende en/of grappige liedjes en blinkt uit in een fijne mix aan gestructureerde chaos in verhaal. Energiek, doordacht en zoekend. Ze zoekt naar de grenzen van egoïsme en barmhartigheid, bij zichzelf en in de wereld. Want daar heeft ze baat bij.

Laat jezelf verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet zie je wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van 't Hek. In ieder geval zie je vier keer iets nieuws!

Kijk voor meer informatie op www.cabaretpoel.nl

Voorstelling: De Cabaretpoel, Vier keer leuk!
Vrijdag 1 november
Schouwburg De Domijnen (Sittard)
Aanvang 20.15 uur
Reserveren via tel. 046 4524400

<< Terug naar nieuwsoverzicht