20 mei 2020

De lekkerste ijsadressen in Sittard-Geleen

Wat is nu lekkerder dan op een warme lentedag een ambachtelijk ijsje scoren? Sittard-Geleen telt meerdere heerlijke ijsadressen. Wij hebben een aantal voor jou op een rij gezet. Let op: tot 1 juni is alleen afhalen mogelijk!

Biesenhof

Voor een heerlijk ambachtelijk handijsje of ijscoupe ben je in de ijssalon van de Biesenhof aan het juiste adres. De ijssalon is dagelijks geopend van 12.00 tot 19.00 uur. Op het buitenterrein is tevens een fruitkraam en pipowagen met nog meer lekkers aanwezig.

Biesenweg 1, Geleen 
www.biesenhof.nl 

BikiGelato
 
Nieuwkomer in Sittard-Geleen: de veganistische ijssalon BikiGelato! Alles wat hier wordt verkocht is dus 100% vegan: van de hoorntjes tot en met het ijs. Daarnaast verkopen ze ook cake, saus, koude soep en koffie. Kijk voor de actuele openingstijden op de Facebookpagina. 

Markt 125, Geleen 
Facebookpagina BikiGelato

Brasserie Abshoven
 
Lekker aan de wandel of een stuk aan het fietsen in de omgeving van Munstergeleen? Pak dan even een strategisch pauzemoment bij Brasserie Abshoven. Daar kun je heerlijke bolletjes ijs, een blikje fris of een ‘coffee to go’ afhalen. Tot 1 juni is Brasserie Abshoven voor afhalen en bezorgen alle dagen geopend van 11.00 tot 18.00 uur.  

Abshoven 35, Munstergeleen 
www.brasserieabshoven.nl 

Cone Corner Sittard

De winkel van Cone Corner Sittard aan de Molenbeekstraat blijft tot 1 juni gesloten. Ondertussen rijdt ‘de cone mobiel’ – een bus die tijdig functioneert als winkel op wielen – regelmatig uit om het ijs bij jou aan huis te bezorgen (Locaties: Sittard, Geleen,Born). Voor 14.00 uur besteld is ’s avonds nog in huis! Kijk voor meer informatie op de website. 

Molenbeekstraat 1, Sittard 
www.conecorner.nl    

Gelateria I Golosoni

Aan het Tempelplein ligt sinds een jaar ‘gelateria’ I Golosoni. Hier kun je momenteel terecht voor het afhalen van ambachtelijk Italiaans schepijs in allerlei varianten. Van een bakje op de hand tot halve liter en zelfs literverpakkingen voor thuis.

Tempelplein 5A, Sittard   
Facebookpagina I Golosoni 

Ijssalon De Kleine Haan

Bij ijssalon de Kleine Haan in Limbricht wordt het ijs momenteel geserveerd in bakjes (geen hoorntjes). De ijssalon is maandag en dinsdag gesloten en van woensdag t/m zondag geopend van 14.30 tot 20.30 uur. Ook lactose- en glutenvrij ijs behoren tot het assortiment.

Bovenstraat 24, Limbricht 
www.dekleinehaan.nl  

Landgoed Kasteel Limbricht

Op de binnenplaats van Landgoed Kasteel Limbricht staan al sinds enige tijd diverse foodtrucks waar ijs, koffie, aardbeien en heerlijke wafels worden verkocht. Alles is 'to go', dat spreekt voor zich. Het wordt dus meenemen en thuis of onderweg opeten, maar dat mag de pret niet drukken toch! Het aantal geopende foodtrucks is afhankelijk van de drukte. Van woensdag tot en met zondag is de binnenplaats geopend van 11.00 – 20:30 uur. Lees meer >>

Allee 1, Limbricht 
www.kasteel-limbricht.nl  

Windraak31

Sinds kort verkoopt Windraak31 heerlijk schepijs 'to go', wafels, speciaalkoffies en andere drankjes. De ijsshop is de hele week geopend van 12.00-21.00 uur. Kijk op de Facebookpagina voor actuele openingstijden. 

Windraak 31, Sittard 
www.windraak31.nl

--

Heb jij nog een goede tip? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij staan altijd open voor suggesties.  << Terug naar nieuwsoverzicht