3 sep 2021

De leukste cafés voor jouw VrijMiBo

De zomervakantie is afgelopen, maar de eerste werkweek zit er gelukkig ook op. Luidt het weekend in bij deze gezellige cafés.

Tapperie de Gats in Sittard

Tapperie de Gats aan de markt in Sittard straalt Limburgse gezelligheid uit. Het bruin café is gevestigd in een rijksmonument uit 1535, en is daarmee het oudste pand van Sittard. Bij De Gats ben je van harte welkom om de vele speciaalbieren te proberen. Je kan er ook gezellig eten of gewoon koffie drinken. Dankzij de sfeer en de kennis is dit café uitgeroepen tot een van de beste cafés van Nederland.

Café De Kup in Sittard

Soms loop je ergens langs en weet je dat je daar goed zit. Zoals bij Café de Kup in Sittard. Het café is onderdeel van de zogenaamde Brandslang, een kroegentocht langs cafés waar Brand bier wordt geschonken. En terecht, want uit dit café wil je zonder groepsdruk nog niet zo snel weg.

Café De Kroon in Geleen

Begin met een biertje en een borrelplank, en kom daarna nog eens terug voor de Formule 1, de leuke pubquizzes, of neem tussendoor een lekkere chococino. Bij Café De Kroon is er altijd wat te beleven.

Brasserie-Restaurant Welcome in Geleen

Je bent van harte welkom bij  Brasserie-Restaurant Welcome. Dit is dé plek in het centrum van Geleen, waar je gezellig kunt genieten van een heerlijk kopje koffie met vlaai, een smakelijke lunch of een verfrissende ijscoupe.

D' Auw Pastorie in Born

De mooiste plek voor de upscale genieters is d' auw pastorie in Born. Met goede wijn, fris bier en heerlijke tapas is dit dé plek om een mooie nazomeravond door te brengen. Bourgondisch genieten kan alleen maar slagen in deze historische pastorie.

<< Terug naar nieuwsoverzicht