2 sep 2020

Dit weekend diverse evenementen in Sittard-Geleen!

Dit weekend (4-5-6 sept.) is er van alles te beleven in Sittard-Geleen. Of je nu een koopjesjager, wielerfanaat of muziek- en cultuurliefhebber bent: er is voor ieder wat wils. Bekijk het overzicht en laat je inspireren!

Outlet Shoppping Days Sittard 

Tijdens de Outlet Shopping Days verrassen de winkeliers uit het centrum van Sittard het winkelend publiek met extra afgeprijsde artikelen. Dit jaar kunnen koopjesliefhebbers maar liefst drie (!) dagen lang, van donderdag 3 tot en met zaterdag 5 september, hun slag slaan.

Lees meer

Watersley Ladies Challenge

Van vrijdag 4 tot en met zondag 6 september organiseert Stichting WATERSLEY TOPSPORTS de Watersley Ladies Challenge 2.Nationscup, een internationale wielerwedstrijd voor dames junioren en nieuwelingen. De deelneemsters rijden de eerste twee dagen onder meer een tijdrit en een criterium op het Tom Dumoulin Bike Park. De slotdag is zeker de moeite waard om live te aanschouwen (met de inachtneming van de huidige maatregelen). Een selectief parcours in het heuvelrijke Geleenbeekdal moet voor een attractieve koers gaan zorgen.

Lees meer

Nazomermarkt in centrum Geleen

Op zondag 6 september organiseert Centrummanagement Geleen in samenwerking met Smeets Buitenmarkten een nazomermarkt in het centrum van Geleen. Tussen 11.00 en 17.00 uur kun je slenteren langs ruim 200 marktkramen. Vanwege de landelijke coronamaatregelen is de markt extra ruim opgezet. De kraampjes staan verspreid op twee grote pleinen en in vijf winkelstraten. Het centrum zal bruisen van de activiteiten, waarbij kinderen niet vergeten worden. Ook voor de lekkere trek ben je op de markt en bij de lokale horecaondernemers aan het juiste adres.

Lees meer

Struinen in de Tuinen Sittard-Geleen

Op zondag 6 september strijkt het tuinfestival ‘Struinen in de Tuinen’ neer in Sittard-Geleen. Vanwege de verscherpte maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus, kan deze editie alleen doorgaan in niet-particuliere tuinen. Op deze locaties wordt rekening gehouden met alle maatregelen. Zo wordt reserveren verplicht, dient bij de entree een vragenlijst te worden ingevuld en wordt er strikt gehandhaafd op de 1,5 meter. Op die manier zorgen we alsnog voor een kleine, maar fijne versie van Struinen in de Tuinen in Sittard-Geleen!

Bekijk het programma

Open dag Pitboel Art School

Op zondag 6 september vindt van 11.00 tot 16.00 uur de open dag van Pitboel Art School plaats. Pitboel Art School verzorgt toneelles en musicalles. Bezoekers kunnen op 6 september kennis maken met de school door middel van verschillende workshops. De workshops vinden plaats in het Pitboel Theater te Sittard, de thuisbasis van Pitboel Art School. Tevens is er genoeg gelegenheid om met docenten en directie te praten en om de sfeer te proeven.

Meer informatie vind je op artschool.pitboel.nl 

--

Heb jij nog een goede tip voor komend weekend? Neem contact met ons op via het contactformulier << Terug naar nieuwsoverzicht