11 mei 2022

Finalistentournee van comedywedstrijd Cameretten

Ontmoet de volgende Hermans Finkers, Brigitte Kaandorp of Hans Theeuwen donderdag bij Poppodium Volt!

De finalisten van Cameretten 2021 komen naar Poppodium Volt! De drie beste nieuwe cabaretiers van Nederland trekken langs theaters, poppodia en cultuurcentra om hun allernieuwste voorstelling aan jou te  laten zien.

Tijdens de finalistentour schotelen de aanstormende cabaretiers je hilarische sketches en ongelooflijk goede typetjes voor. Ze doen er alles aan om te bewijzen dat zij, net als hun voorgangers, een plek op het podium verdiend hebben. Koop snel je tickets.

Over Cameretten

Het Cameretten Festival bestaat al sinds 1966. Eerst was het een activiteit van de studentenvereniging in Delft, maar dankzij bekende winnaars werd het festival al snel populair in de cabaretwereld. Een paar van de beste comedians in Nederland maakten hier hun debuut. Denk aan Neerlands Hoop, Brigitte Kaandorp, Hans Theeuwen en nog vele anderen. Nieuwsgierig? Hier vind je alle voormalige winnaars

De finalisten

Thjum Arts

Thjum Arts is een geboren entertainer. Na een eerste ervaring met een comedyshow op zijn middelbare school besloot hij Politicologie te gaan studeren. Toch miste hij het podium en de humor. Open, herkenbaar, creatief en hilarisch. Zo zien de cabaret/comedy performances van Thjum eruit.

Blauwe Vinkjes

Manon Blaauw en Kevin van den Berg spelen en zingen hun weg door een vereniging van herkenbare karakters en typetjes. Ze profileren, persifleren, insinueren en imiteren. Al scrollend door hun actuele timeline blik je terug op het nu, kijk je door de ogen van geagiteerde demonstranten én word je geconfronteerd met ons huidige "sociale" gedrag. Of het nou is als hippe influencers, een stel duistere Russen of vertolkers van het levenslied, de cabareteske sketches zullen niet vervelen!

Teun Wolters

Teun Wolters verenigt zijn liefde voor humor en zijn maatschappelijk bewustzijn in zijn show [De titel van de performance is gefingeerd vanwege mogelijk schadelijke inhoud]. Met een heerlijke mix van grappen en trigger warnings laat de jonge comedian horen wat er goed en fout gaat in zijn leven en de wereld. 

 

 

 

<< Terug naar nieuwsoverzicht