2 mrt 2021

Gezond de lente in met Ecsplore en omroep Bie Os

Tijdens deze coronapandemie moeten we meer dan ooit vasthouden aan onze gezonde leefstijl en voldoende bewegen. Ecsplore en Bie Os hebben de handen in elkaar geslagen om in maart en april programma's te tonen die een gezonde leefstijl bevorderen.

Van maandag tot en met zaterdag zullen er afwisselend drie programma's te zien zijn:

Fit je fiets op
Stap voor stap voorbereid en veilig de fiets op. Elke week besteedt Veri aandacht aan een ander onderwerp om u te helpen (meer en) vertrouwd te fietsen. Meedoen betekent al vijftien minuten in beweging!

Te zien bij Bie Os op:
Donderdagochtend 11:00u     Donderdagmiddag 17:00u     Zaterdagochtend 11:00u

Ecsplore beweegquiz
Het is belangrijk om in beweging te blijven. Niet alleen voor ons lichaam, maar ook voor de hersenen. Tijdens deze interactieve quiz zet u lichaam en geest aan het werk en leert u op een leuke manier meer over beweging en voeding. Doet u met ons mee? Vergeet niet een pen en papier klaar te leggen, want mogelijk bent u de winnaar van de week. 

Te zien bij Bie Os op:
Maandagmiddag 17:00u     Dinsdagmiddag 17:00u     Woensdagochtend 11:00u

Koken met Mischa
Gezond koken moeilijk en ingewikkeld? Nee hoor! Leefstijlkok Mischa laat wekelijks zien dat een gezonde en smakelijke maaltijd of snack gemakkelijk te bereiden zijn.

Te zien bij Bie Os op:
Woensdagmiddag 17:00u     Vrijdagmiddag 17:00u     Zaterdagmiddag 14:00u

Meer informatie over de programmagids bekijk de website van omroep Bie Os.

Ecsplore zal in deze periode ook acties organiseren op hun facebookpagina, zoals een wekelijkse challenge op het gebied van bewegen of voeding. 
Bekijk de website van Ecsplore voor meer informatie en activiteiten over gezond leven.

<< Terug naar nieuwsoverzicht