10 mrt 2020

Gratis clubkaartactie Fortuna Sittard in de Sittardse binnenstad

In deze cruciale fase van de competitie kan Fortuna Sittard alle steun goed gebruiken. In samenwerking met het Centrummanagement Sittard is de club daarom een clubkaartactie gestart.

Nog t/m 14 maart 2020 kun je bij een tiental locaties in de binnenstad van Sittard een gratis clubkaart aanvragen die vijf seizoenen geldig is. De kosten voor een clubkaart bedragen normaal gesproken €10,- per stuk. 

Wat moet je doen? 
Deelname aan de actie is mogelijk door een flyer in te vullen en achter te laten bij een van de tien deelnemende winkels in de historische binnenstad. Jouw gegevens worden vervolgens digitaal verwerkt door Fortuna Sittard. Let op: je ontvangt dus geen fysiek pasje. 

Na het inleveren van deze flyer duurt het maximaal drie (werk)dagen voordat de clubkaart wordt geactiveerd. Wanneer de clubkaart werkt, ontvang je een mail vanuit Fortuna Sittard met een bevestiging. In deze mail wordt eveneens uitgelegd hoe je met jouw clubkaart kaarten kunt bestellen voor wedstrijden van Fortuna Sittard. 

Deelnemende winkels

Coffee Mundo (vestiging aan de Markt), Domino's Pizza, Balloon-shop, Griek restaurant Dafne, Bernard herenmode, Portugees restaurant Carrico's, Hairplanet, Lampenier, Jamin en Ger Drenth Bloemsierkunst. 

Kijk voor meer informatie op www.fortunasittard.nl/clubkaartactie

<< Terug naar nieuwsoverzicht