23 feb 2022

Grote namen in het Toon Hermans Theater in maart

Het Toon Hermans Theater is nog maar net open, en nu al staan bekende Nederlanders in de rij om het podium op te stappen.

In de schaduw van Toon Hermans

Een van de eerste shows in het theater wordt een eerbetoon aan de man naar wie het theater vernoemd is. Herman van Hove, een goede vriend en de laatste manager van Toon Hermans....

Wat oorspronkelijk begon als een intieme voorstelling op de theaterzolder bij Herman Van Hove, veranderde al snel in uitverkochte zalen, lovende recensies in de pers en juichende commentaren van het publiek. Zelfs nu, twintig jaar na zijn dood, gaan mensen nog steeds naar "zijn" shows. 

In 2016 werd In de schaduw van Toon Hermans 97 keer opgevoerd in Vlaanderen en Nederland met als een van de hoogtepunten vijf staande ovaties in Carré. Nu komt de show eindelijk naar de plek waar de reis van de wonderbaarlijke cabaretier begon. 

Zangeres Lissa Meyvis en de band van Pol Vanfleteren ondersteunen de show met de liedjes die Toon Hermans zelf het allermooiste vond. Neem een kijkje in het leven en het hoofd van de grootste cabaretier uit Nederland. Koop hier de kaartjes voor deze onvergetelijke avond. 

 

Zo goed als nieuw - Roué Verveer

Voor een cabaretshow met een heel andere toon moet je bij Roué Verveer zijn. Niet voor niets behoort de cabaretier al jaren tot de Nederlandse top. Ook deze negende show staat bol van alle eigenschappen die je van Roué verwacht: optimisme, diepzinnigheid en vrolijkheid. Kortom, alle ingredienten voor een hilarische avond vol vlijmscherpe humor en genadeloze zelfspot.

Je gaat gegarandeerd met een goed gevoel naar huis! Alvast warmdraaien? Beluister de eerdere shows van Roué op Spotify! Koop hier je ticket voor de show op 11 maart.

 

Het Huwelijk - Huub Stapel

Na twee jaar wachten komt ook de fantastische one-man-show van topacteur Huub Stapel naar Sittard. Na de succesvolle voorstelling Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus komt hij terug met de wervelende one-man-show Het Huwelijk. 

Twee avonden op rij filosofeert, confereert, zingt, dicht en speelt deze ervaringsdeskundige met het thema. Stapel confronteert het publiek met de ongemakken en gemakken, de verleidingen en geneugten, de ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en in zijn geval; de breuk. En natuurlijk de hoop op nieuw geluk…

Deze pijnlijk grappige voorstelling is geschikt voor iedereen die getrouwd is, getrouwd is geweest, nooit getrouwd is, van plan is om te gaan trouwen of er niet aan moet denken om ooit te gaan trouwen. Je kan tickets kopen voor de show op maandag 14 maart of dinsdag 15 maart

<< Terug naar nieuwsoverzicht