26 apr 2019

Health & Sports Club Vouershof in Geleen is ‘De Beste Club van Nederland’

Health en Sports Club Vouershof in Geleen is door het televisieprogramma ‘De Beste van Nederland’ (RTL 4) uitgeroepen tot ‘De Beste Club van Nederland’.

In de special ‘RTL viert de goede voornemens’ lieten verschillende genomineerde sportspecialisten vanaf 20 januari zien hoe je goede voornemens om kerstkilo’s kwijt te raken, vol kunt houden. Health & Sports Club Vouershof was één van de 17 genomineerden in de branche ‘sportscholen’ en is nu door de kijker tot winnaar gekozen. Dit werd gisteravond tijdens een live uitzending op de Facebookpagina van De Beste van Nederland bekendgemaakt.

In ‘De Beste van Nederland’ gaat ondernemend Nederland de strijd met elkaar aan om de felbegeerde, gelijknamige titel in de wacht te slepen. Verschillende beroepsgroepen en branches passeren de revue, waarin deelnemers uit verschillende provincies het steeds tegen elkaar opnemen. Door middel van vlogs gooien de ondernemers alles in de strijd om de meeste stemmen binnen te halen. De kijker thuis bepaalt uiteindelijk wie de winnaar moet worden. 

www.vouershof.nl 
www.debestevannederland.tv 

<< Terug naar nieuwsoverzicht