21 apr 2020

‘Home Grown’ biedt podium aan Limburgse bands en artiesten

Zes Limburgse poppodia, waaronder Volt in Sittard, vroegen gezamenlijk aan een aantal Limburgse artiesten om een nieuw liedje te maken en op te nemen.

In totaal gaven 23 muzikanten gehoor aan de oproep om deel te nemen aan het samenwerkingsproject 'Home Grown'. 

De liedjes, die één voor één uitgebracht worden via de sociale media van de podia, zullen na de crisis op een bijzondere manier worden gebundeld. Vanuit alle podia zal ook een live stream met alle nummers worden gehouden. 

Pablo van de Poel, bekend als gistarist van de in Geleen opgerichte rockband DeWolff, trapte af met het toepasselijke nummer 'Homegrown'. Het nummer is via de Facebookpagina van Volt gratis terug te bekijken en te beluisteren.   

Klik hier voor een overzicht van alle deelnemende artiesten en voor aanvullende informatie over het samenwerkingsproject ‘Home Grown’. 


Home Grown is een initiatief van Poppodium Grenswerk en wordt mede mogelijk gemaakt door Pop in Limburg en Provincie Limburg. Een van de doelstellingen van het project is om Limburgs talent ook in deze bijzondere periode een podium te bieden. << Terug naar nieuwsoverzicht