8 mrt 2019

Kasteelpark Born is ‘Leukste uitje van Limburg 2019’

Kasteelpark Born mag zich dit jaar het ‘Leukste uitje van Limburg 2019’ noemen. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het Leukste uitje van Limburg.

Vertegenwoordigers van het kasteelpark ontvingen donderdagavond de gouden award uit handen van Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB. De kasteeltuinen in Arcen kreeg de zilveren award en de bronzen award ging dit jaar naar Familiepark Mondo Verde in Landgraaf.

Hoogste cijfers

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie en voor het Leukste uitje over de grens. In totaal werden ruim 63.000 stemmen uitgebracht. Kasteelpark Born scoorde, naast veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers.

De ANWB organiseerde de verkiezing voor de negende keer, welke onderdeel is van het Land van de ANWB. Op Land van ANWB zijn duizenden verrassende dagjes uit te vinden. De Efteling won de prijs voor het ‘Leukste uitje van Nederland 2019’. Dierenpark Amersfoort kreeg de zilveren award en GaiaZOO in Kerkrade eindigde dit jaar met een bronzen award als derde in de landelijke verkiezing.

www.kasteelparkborn.nl     

<< Terug naar nieuwsoverzicht