11 jun 2020

KNWU Limburgse Testdagen voor junioren op Watersley Sports & Talentpark

In de zomervakantie organiseert de KNWU in samenwerking met Limburg Cycling en Team Jumbo-Visma de KNWU Limburgse Testdagen op het Watersley Sports & Talentpark in Sittard.

De testdagen zijn bedoeld voor junioren (m/v) in het wegwielrennen en mountainbiken die hun talent willen laten zien.

De talenten ondergaan diverse testen, leren meer over allerlei trainingsvormen en -technieken en krijgen uitleg over trainingsleer, mentale vaardigheden en voeding.

De KNWU Limburgse Testdagen worden georganiseerd op de volgende data:

- 21 tot en met 23 juli (race én mountainbike)*

*Mountainbikers kunnen zich uitsluitend voor deze week aanmelden. De trainingen op de mountainbike worden gegeven onder leiding van bondscoach Gerben de Knegt. 

- 28 tot en met 30 juli 
- 4 tot en met 6 augustus


De testen en trainingen worden gegeven onder leiding van KNWU talentcoach Peter Zijerveld. Voor vrouwen luidt het advies om zich in te schrijven voor de eerste week aangezien bondscoach Loes Gunnewijk (wegwielrennen vrouwen) tijdens deze dagen ook aanwezig is.

Je kan bij inschrijving een voorkeursweek aangeven. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen maken de coaches een planning. 

Overnachting

Talenten verblijven tijdens de testdagen in Watersley Sports & Talentpark (Watersley 1, 6132 KA Sittard). De eigen bijdrage hiervoor is €100,- per persoon. In de uitnodiging staat meer informatie over de betaling.

Aanmelden
 
Lijkt het je leuk om mee te doen aan deze testdagen? Schrijf je dan in vóór vrijdag 26 juni in via het aanmeldingsformulier op de website van de KNWU (www.knwu.nl). Meld je snel aan, de plaatsen zijn beperkt. De geselecteerden krijgen voor vrijdag 3 juli per e-mail een uitnodiging met daarin de benodigde informatie.

Maatregelen coronavirus 
De testdagen worden georganiseerd onder de dan geldende maatregelen rondom het coronavirus. Een protocol wordt in de uitnodiging meegestuurd.  << Terug naar nieuwsoverzicht