18 jan 2022

Lekker lunchen: 5 plekken waar je echt eens moet bestellen

In Zuid-Europa is lunch echt een evenement. Nederlanders grijpen al snel naar een boterham met kaas. Wil jij jezelf ook eens trakteren op een luxe lunch? Bekijk dan deze tips!

De Eetwinkel by Luna

Je kent Luna Eten & Drinken op de markt van Sittard al, maar ook de Eetwinkel by Luna mag je niet overslaan. Met een uitgebreide lijst luxe koude broodjes, twee heerlijke warme broodjes en een kleine selectie maaltijdsalades waar je bijna niet tussen kan kiezen.   

De Eetwinkel by Luna
Annastraat 16, Geleen

 

ST Sushi

Hou je van een lichte, exotische maaltijd? Ga dan voor een poke bowl bij ST Sushi. Deze populaire Hawaïaanse maaltijd geeft je een goede boost voor de middag. De bite sized hapjes zien er ook nog eens prachtig uit! Je vindt hier uiteraard ook een ruime selectie sushi. Bestel het als een menu (1-persoons, 2-persoons of familiemenu) of per item. 

ST Sushi
Tempelplein 3, Sittard

 

The Lunch Club

The Lunch Club heeft zich gespecialiseerd in de meest ondergewaardeerde maaltijd van de dag, en dat merk je. The Lunch club staat bekend om zijn grote selectie broodjes, wraps en salades. Maar bovenop een uitstekend basisassortiment mag je de specials niet missen. De winterspecials smaken naar dat heerlijke gerecht in die leuke skihut, maar ze geven je ook genoeg brandstof voor een pittige meeting.

The Lunch Club
Bergerweg 170, Sittard

 

El Borrico

Zin in een lekkere pittige warme lunch? Dan mag de broodjesbar en lunchroom El Borrico niet overslaan. Er is genoeg keuze uit koude broodjes, panini's warme, kraakverse stokbroden en juicy burgers. Een menu om bij te watertanden. Bekijk zeker ook het broodje van de maand. Voor januari is dat het populaire broodje gezond, geüpgraded met kipfilet.

El Borrico
Houtstraat 71 - 73, Grevenbicht

 

Broodje Bruin

Service, kwaliteit, versheid, ambachtelijkheid, dat is waar Broodje Bruin voor staat. Vooral het nieuwe broodje carpaccio kun je haast niet laten staan. Buiten de beroemde broodjes vind je hier ook heerlijke warme gerechten. Wat dacht je van een goed gevulde soep, een groot bord huisgemaakte pasta of een lekkere portie zuurvlees. 

 

Broodje Bruin
Parkweg 48

 

<< Terug naar nieuwsoverzicht