10 apr 2020

Live missen vanuit St. Rosakapel zijn geliefd

De live missen die deken Wilbert van Rens nu al enige tijd vanuit de St. Rosakapel in Sittard verzorgt, blijken enorm geliefd.

Niet alleen worden de uitzendingen via internet en tv goed bekeken en beluisterd, ook collega’s van de deken uit de regio tonen interesse in de kapel. Op paaszaterdag 11 april en -zondag 12 april staan om 10.00 uur weer twee live missen op het programma.   

Deken Wilbert van Rens heeft collega’s uit de regio op Palmzondag aangeboden om ook voor hun Parochies vanuit de St. Rosakapel in Sittard de H. ‘stille’ mis op zondag te verzorgen. Die uitnodiging werd goed ontvangen. De belangstelling uit andere kerkparochies in Limburg blijkt zelfs bijzonder groot.

Als start van deze regionale verbondenheid zal op paaszondag pastoor Rick Achten van de parochie Elsloo-Meers starten en de mis opdragen. Op zondag 26 april is de beurt aan pastoor Ralf Schwillens van de parochie Stein-Berg a/d Maas-Urmond. Volg de Facebookpagina van het Sint Rosa Comité om de aankomende  weken meer informatie te vinden over wie de Heilige ‘stille’ mis op zondag gaat verzorgen.

De live missen zijn te volgen via een groot aantal kanalen, waaronder de website www.sintrosasittard.nl en het YouTubekanaal Zitterd Same

Bekijk het overzicht van de programmering voor komend paasweekend en een overzicht van de kanalen.

De organisatie benadrukt dat de missen nog steeds niet (fysiek) toegankelijk zijn voor publiek.      << Terug naar nieuwsoverzicht