2 mei 2022

Mama's Pride - Dit moet je weten!

Nog een paar dagen wachten tot Mama's Pride. Wil je komen? Dan moet je dit weten!

Geen cash

Iets drinken of naar de wc tijdens Mama's Pride? Je kunt dit jaar overal pinnen. Dus wil je iets eten of drinken? Dan hoef je niet eerst muntjes te kopen. Je gaat gewoon naar de foodtruck of bar naar keuze en betaalt met je pinpas. Voor gebruik van de toiletten koop je eenmalig een polsbandje bij de infostand. Heb je toch alleen cash bij je? Bij de infostand zijn een paar opwaardeerkaarten beschikbaar. Let wel, het aantal opwaardeerkaarten is beperkt.

Geen bandje? Geen alcohol

Wil je alcohol drinken? Ook dan moet je langs de infostand voor een polsbandje. Je krijgt deze gratis op vertoon van je ID-kaart. Uiteraard moet je ouder dan 18 zijn om zo'n bandje te krijgen. Hou dus je ID-kaart bij de hand als je het terrein op loopt.

Lineup

Mama's Pride staat inmiddels bekend als een festival waar nieuw talent graag komt. Dit jaar zetten Kuzko, Thijs Boontjes, Pom, Karsu en "onze" Ar-Jane die trend voort. Maar ook de lokale oudgedienden van de WW Band en internationale talenten zoals SONS (BE) en The Godfathers (UK) treden graag op in Geleen. Wil je weten wie wanneer speelt? Bekijk het tijdschema hier. 

Vervoer

Om drukte te vermijden, kom je best zo veel mogelijk te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer. Kom je met de bus? De halte Glanerbrook ligt recht tegenover het festivalterrein. Via moovit zie je de beste routes en busverbindingen.

Met de trein kom je aan op Station Geleen-Lutterade (1,5 km, 20 minuten lopen) of Station Geleen Oost (700 meter, 8 minuten lopen). Tijdens Mama's Pride is er geen treinverkeer tussen Heerlen en Geleen Oost. In plaats daarvan stoppen bussen bij het station.

Kom je met de fiets of de auto? Parkeer dan bij de daarvoor bestemde plekken van Laco Glanerbrook. Van daaruit loop je door het Burgemeester Damenpark naar het festivalterrein. 

<< Terug naar nieuwsoverzicht