16 dec 2020

Mega Sing Along kersteditie op L1 TV

Zaterdag 12 december vonden in Schouwburg De Domijnen de opnames plaats voor de Mega Sing Along kersteditie met Renée van Wegberg, begeleid door pianist Rob Mennen en Big Band Beeg onder leiding van Richard Didden.

Samen met Renée stonden ook de drie finalisten voor De Stem van Limburg op het podium. Van deze drie, Aniek Mommers, Ankie Dols en Noah Milo, werd Noah door Renée gekozen tot De Stem van Limburg. Hij wint daarmee ook masterclasses van Renée van Wegberg.

Mega Sing Along kersteditie

Normaal vindt de Mega Sing Along jaarlijks plaats in september op de historische markt in Sittard, als spectaculaire afsluiting van de opening van het culturele seizoen. Aan die Mega Sing Along is altijd de competitie voor De Stem van Sittard verbonden. Dit jaar kon dit spektakel uiteraard niet doorgaan en heeft De Domijnen naar een alternatief gezocht. In samenwerking met L1 is een kersteditie gemaakt en is deze keer gezocht naar De Stem van Limburg.

Programma

Natuurlijk staan diverse kerstliederen op het programma: van Last Christmas via Flappie tot White Christmas. Maar ook evergreens en de songs waarmee de drie finalisten voor De Stem van Limburg kunnen stralen komen voorbij. Thuis meezingen kan vanaf de bank, bed, en vloer. En ook nog eens in alle talen: Duits, Engels, Frans, Nederlands én Limburgs. Kortom samen met De Domijnen en L1 TV een goed begin van de kerstperiode.

Over Renée van Wegberg

Renée van Wegberg is een veelzijdige zangeres en actrice, vooral bekend van haar werk in het theater. In 2017 was ze te zien in de rol van Liesbeth List in de gelijknamige voorstelling over haar leven. Hiervoor won ze de Musical Award voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol in 2018. In het najaar van 2019 toerde Van Wegberg door het land met haar met vier- en vijfsterren bekroonde theaterconcert Renée van Wegberg zingt List, Shaffy & Piaf. Voor haar rol als Alison Bechdel in de musical Fun Home won van Renée in januari 2020 de Musical Award voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol. Sinds 2013 is Renée zangcoach en begeleidt ze vocalisten, van amateurs tot collega-professionals, in hun ontwikkeling op het gebied van zangtechniek en interpretatie.

Mega Sing Along kersteditie
L1 TV
vr 18 december 18.30 uur
za 19 december 18.30 + 23.00 uur

www.dedomijnen.nl

<< Terug naar nieuwsoverzicht