30 okt 2020

Musicalster Renée van Wegberg zoekt De Stem van Limburg

Na de succesvolle editie van 2019 met Brigitte Heitzer wordt dit jaar de Mega Sing Along, vanwege de Covid-19 maatregelen, verplaatst naar zaterdag 12 december in Schouwburg De Domijnen in samenwerking met L1TV.

Het belooft een heel bijzondere editie te worden. De Mega Sing Along staat dit jaar in het teken van de Kerst en zal worden uitgezonden via L1 TV. Samen met musicalster Renée van Wegberg (o.a. Liesbeth List, de Musical), pianist Rob Mennen en Bigband Beeg onder leiding van Richard Didden én De Stem van Limburg kan iedereen thuis via L1 TV meezingen met een keur van heerlijke liedjes.

Workshop ‘De Stem van Limburg 2020’ bij De Domijnen op zaterdag 21 november

Om de stem te kunnen kiezen organiseert De Domijnen zaterdag 21 november een workshop, van 13.00 - 17.00 uur, onder leiding van Renée van Wegberg. In de workshop is voor elke zanger(es) ruimte om te kunnen werken aan twee (zelf gekozen) liedjes, onder begeleiding van pianist Rob Mennen. In de week erna wordt bekend gemaakt wie Renée mag vergezellen tijdens de Mega Sing Along op zaterdag 12 december en meedingt naar ‘De Stem van Limburg 2020’.

Aanmelden Workshop
Om deel te kunnen nemen aan de workshop én kans te maken op de titel ‘De Stem van Limburg 2020’, stuur je voor 15 november een filmpje via wetransfer naar destemvanlimburg@dedomijnen.nl. Uit de ingezonden filmpjes worden maximaal 15 personen uitgenodigd voor de workshop op zaterdag 21 november, van 13.00-17.00 uur.

Heb je vorig jaar ook je kans gewaagd? Probeer het dit jaar gerust opnieuw! Alle info over eisen filmpje en belangrijke datums vind je op www.dedomijnen.nl/destemvanlimburg

Met je filmpje ding je mee naar een plek tijdens de Mega Sing Along in kerstsfeer in Schouwburg De Domijnen op 12 december, maak je kans op de titel van ‘De Stem van Limburg én kom je op L1 TV.

Over Renée van Wegberg
Renée van Wegberg is een veelzijdige zangeres en actrice, vooral bekend van haar werk in het theater. In 2017 was ze te zien in de rol van Liesbeth List in de gelijknamige voorstelling over haar leven. Hiervoor won ze de Musical Award voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol in 2018. In het najaar van 2019 toerde Van Wegberg door het land met haar met vier- en vijfsterren bekroonde theaterconcert Renée van Wegberg zingt List, Shaffy & Piaf. Voor haar rol als Alison Bechdel in de musical musical Fun Home won van Renée in januari 2020 de Musical Award voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol. Sinds 2013 is Renée zangcoach en begeleidt vocalisten, van amateurs tot collega-professionals, in hun ontwikkeling op het gebied van zangtechniek en interpretatie.

Workshop Renée van Wegberg
Zaterdag 21 november
13.00 – 17.00 uur
Schouwburg De Domijnen
Deelname gratis

Mega Sing Along
Met musicalster Renée van Wegberg, pianist Rob Mennen, Bigband Beeg onder leiding van Richard Didden én De Stem van Limburg 
Zaterdag 12 december
Schouwburg De Domijnen
De opname is niet toegankelijk voor publiek.
Tijdstip uitzending L1 is nog niet bekend. << Terug naar nieuwsoverzicht