12 nov 2019

Nieuwe aanwinsten voor het centrum van Sittard

Afgelopen zaterdag vond in het centrum van Sittard de feestelijke opening plaats van Blie woon en droomwinkel. Daar blijft het echter niet bij. Op korte termijn liggen er namelijk nóg twee openingen in het verschiet.

Blie woon en droomwinkel

Op zoek naar mooie, leuke en vrolijke kinderkamer- en woonaccessoires? Of een uniek kindercadeau? Dan ben je bij Blie aan het juiste adres! Van bijzonder speelgoed, betoverende verlichting, vrolijke kussens tot stoere opbergers: Blie heeft alles in huis om van een kinderkamer een échte blikvanger te maken. Afgelopen zaterdag vond na de nodige voorbereidingen de officiële en feestelijke opening plaats. Wij worden alvast ‘blie’ van deze veelzijdige nieuwe aanwinst in het centrum van Sittard.

Blie woon en droomwinkel
Gruizenstraat 28, Sittard
www.bliewinkel.nl

 

Bep en Co's Pescheria

Wellicht heb je Bep & Co, de viskraam voor échte visliefhebbers, wel eens zien staan op de Markt in Sittard. De visspecialist uit IJmuiden beschikt over een enorm aanbod aan verse, gerookte, gemarineerde en gebakken vis met heerlijke bijpassende gerechten. Loopt het water je al in de mond? Dan is er goed nieuws! Binnenkort hoef je voor je wekelijkse portie vis namelijk niet meer te wachten op de donderdagmarkt van Sittard. Eind november opent in de Rosmolenstraat in Sittard namelijk een vestiging van Bep & Co, genaamd Bep en Co’s Pescheria. De binnenstad van Sittard is binnenkort dus een échte viswinkel rijker.

Bep en Co’s Pescheria
Rosmolenstraat 24a, Sittard 
www.vishandelbepenco.nl

 

OLIJF mediterraanse gastrobar

Het pand aan de Putstraat 6 te Sittard ondergaat al weken een stevige transformatie om langzaam uit te groeien tot een gezellig en sfeervol restaurant. Bij OLIJF kun je op korte termijn terecht voor heerlijke mediterraanse gerechtjes volgens het shared dining concept. Maar ook voor een goed glas wijn of een heerlijk kopje koffie zit je hier goed. De laatste fase van de verbouwing is inmiddels in gang gezet. De definitieve openingsdatum laat niet lang meer op zich wachten, en wordt binnenkort bekend gemaakt via de sociale media van OLIJF (@olijfsittard). Wij zijn alvast heel benieuwd naar het eindresultaat.

OLIJF mediterraanse gastrobar
Putstraat 6, Sittard 
www.olijfsittard.nl
 

<< Terug naar nieuwsoverzicht