22 okt 2021

Proef het Wiesnfest met deze heerlijke menu's

Krijg jij trek van al dat Wiesnfest-geweld, of wil je een degelijke bodem in je maag leggen voor al dat bier? Deze restaurants hebben een speciaal Wiesn-menu samengesteld. Guten Appetit!

De Vief Heringe
Voor een maaltijd van De Vief Heringe hoef je niet ver te gaan. De koks van het populaire restaurant verzorgen tijdens het Wiesnfest het menu in de Biergarten. Je kan hier genieten van een luxe zuurkoolschotel met braadworst en spek. Of neem een panini met pesto en mozzarella, tonijn of pulled pork. Ga jij zondagochtend Frühshoppen? Begin dan met een stevig ontbijt met spek, ei en koude schotel.


Gastrobar1677
Aan de gezellige markt van Sittard kun je genieten van een heerlijk aangepast menu, helemaal in de stijl van het Wiesnfest. Op het menu staat natuurlijk de typisch Duitse Currywürst. Wil je toch een grotere maaltijd? Denk dan eens aan Wild Schmoren (wildstoofpot met rode kool en reifkoekjes) of een halve gegrilltes Wiesnhendl (halve haan met frites). 


De Limbourg
Zoek je een echte stevige maaltijd? Dan moet je bij De Limbourg zijn. Speciaal voor het Wiesnfest kun je kiezen uit een volle menukaart met onder andere Tiroler Gröstl (een aardappelschotel met spek, ui en gebakken ei), witte worst, bloedworst, schnitzels en nog veel meer. Natuurlijk met een lekkere Weizen erbij en een stuk Apfelstrudel na. 


De Wiesnkermis
Blijf je liever op het terrein zelf, of heb je geen zin in een volledige maaltijd? Geen probleem! Op de kermis staan verschillende kraampjes met allerlei soorten snacks en snoep. Zo staat er onder andere een Schwenkhütte voor de meat lovers, Vietnamese loempia's, Reibekuchen. Liever iets zoets? Er staan ook genoeg suikerspin- en snoepkramen om een tandarts te laten schrikken. 

<< Terug naar nieuwsoverzicht