6 apr 2022

Proef Pasen bij Local's, Murphy's, Luna en Kasteel Limbricht

Eitjes tikken en bergen chocolade eten hoort bij Pasen, maar wil je je Paasbrunch naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor deze maaltijden.

Kasteel Limbricht

Maak er een vrolijk Pasen van met het paasontbijt aan huis of een paasbrunch in het kasteel zelf. Geniet van versgebakken kasteelbrood, kaiserbroodjes, croissants, gekookte eieren en chocolade eieren en luxe beleg. Thuis eet je heerlijke Griekse yoghurt met fruit en granola, pancakes en beschuit met verse aardbei. Op het kasteel laat je je ook verwennen met aspergesoep, heerlijke pasteitjes, verse salade en een superleuk paasdessert om te delen. 

Bestel het paasontbijt voor thuis of reserveer de paasbrunch op het kasteel

 

Local's 

Concept store Local's is superblij met de vraag naar de populaire paasbox, dus ook dit jaar geniet jij van dit overheerlijke pakket. De basis bestaat uit diverse broodspecialiteiten zoals kaasstengels, breekbrood en foccacia, uiteraard met verschillende soorten beleg, waaronder eiersalade met truffel, jam en brie. Het menu is natuurlijk niet compleet zonder gekleurde eieren en desserts zoals apple crumble, carrotcake en kaneelbroodjes. 
Bestellen kan via Info@locals-sittard.nl of via 06-15485922

 

De Eetwinkel by Luna

In De Eetwinkel by Luna heb je altijd een ruime keuze, dus waarom zou dat met Pasen anders zijn? Je hebt de keuze uit twee warme menu's en een brunchmenu. Op het paasmenu staan onder andere zalmbonbons met limoen en rivierkreeftjes, gemarineerde varkenshaas met krieltjes, gepofte tomaatjes en groene asperges en panna cotta met rode vruchten. Ben je vegetarisch? Dan krijg je aspergesoep in plaats van rivierkreeftjes en gevulde portobello in plaats van varkenshaas. Wil je liever brunchen? Dan krijg je sandwiches, groentequiche, pastasalade en vier desserts om je vingers bij af te likken. 

Bekijk de paasarrangementen hier en bestel via 046-2080015⁠ (ook WhatsApp) of info@eetwinkel-luna.nl⁠.

 

Brasserie Murphy's 

 

Verwen jezelf en je familie met het heerlijke paasbuffet bij brasserie Murphy’s. Paaszondag- en maandag is de brasserie uitsluitend geopend voor een luxe paasbuffet. Begin met een heerlijke minestrone of een luxe vissoep, kies uit talloze soorten brood en beleg, en geniet van diverse pasta's en salades. Jouw maaltijd is niet compleet zonder de huisgemaakte desserts zoals bavarois, tiramisu, diverse soorten vruchten- en chocolademousse en nog veel meer. Hou je meer van een diner? Ook dan ben je bij Murphy's aan het juiste adres.

Bekijk het volledige menu hier

<< Terug naar nieuwsoverzicht