29 jun 2021

Regenweer? Hier zijn 4 tips voor een leuke middag.

Voor morgen wordt slecht weer verwacht. Wil je toch iets leuks doen met familie en vrienden? Bekijk dan deze vier tips voor een leuke en droge middag.

Klimparadijs Clip n Climb

Voor een actieve middag met avontuurlijke kinderen is een uitstapje naar Clip 'n Climb, en de binnenspeeltuin Ballorig een goed idee. De 30 verschillende klimchallenges bieden plezier voor iedereen vanaf 4 jaar. Er zijn ook klimmuren voor volwassenen.

Binnenspeeltuin Ballorig

Binnenspeeltuin Ballorig is weer open. Dat betekent dat je weer naar hartelust kunt karten, klimmen en van de vele glijbanen glijden. Vooraf registreren is verplicht, en op regenachtige dagen moet je zeker reserveren. Ballorig heeft ook leuke arrangementen voor kinderfeestjes.

Samen bakken met Thuis In Taart

De bakexperts van Thuis In Taart/De Leukste Taartenshop kunnen weer bakfeesten organiseren. Afhankelijk van de leeftijdsgroep decoreren de deelnemers cupcakes of een taart onder professionele begeleiding. Doe je het liever zelf? Dan heeft deze winkel ook doe-het-zelfpakketten.

Happy Stones maken

Happy Stones zijn vrolijk beschilderde stenen die je overal en nergens tegenkomt. Iedereen kan hieraan meedoen. Het enige wat je nodig hebt, is een grotere steen, wat verf, en creativiteit. Zodra je de steen beschilderd hebt, leg je hem op een bijzondere locatie, zodat iemand anders gelukkig wordt van jouw kleine kunstwerk.

<< Terug naar nieuwsoverzicht