12 nov 2021

Sinterklaas op Kasteel Limbricht: Letterspeurtocht en Sint High Tea

Ben jij het hele jaar braaf geweest? Wat goed! Help de Sinterklaas tijdens een spannende speurtocht, of geniet van een speciale Sinterklaas High Tea.

Doldwaze Letterspeurtocht

Help! Paniek! Terwijl Sinterklaas logeert in de burcht van Kasteel Limbricht, heeft de letterdief alle letters gestolen. Dat betekent een probleem voor de chocolade letters, namen op de cadeautjes en boter letters. Maar gelukkig is speurpiet er nog! Hij heeft jullie hulp nodig!

Samen met speurpiet gaan jullie op zoek naar de missende letters in een doldwaze interactieve speurtocht die je door het hele kasteel voert. Door gebruik te maken van creativiteit, een hoop inzet en lol lossen jullie het geheim op en helpen jullie Sint en Speurpiet. Natuurlijk worden jullie beloond met iets lekkers als jullie dit avontuur tot een goed einde weten te brengen!

Sinterklaas en zijn pieten hebben tijd vrijgemaakt op woensdagmiddag, zaterdag en zondag. 
Wil jij ook Sinterklaas helpen? Kijk dan snel hier wanneer jij voor Sint en Piet op zoek kan.

 

De Sinterklaas high-tea!

Wie zoet is krijgt lekkers… en al helemaal met de Sinterklaas high-tea van Kasteel Limbricht! Een uitgebreid assortiment van lekkere zoete en hartige hapjes, gezellig uitgebreid tafelen, lekker kletsen en natuurlijk een warme pot thee erbij... Een heerlijk middagje met het hele gezin!

Meld je hier aan en kies voor een Sinterklaas high tea op het kasteel zelf, of gezellig thuis 

<< Terug naar nieuwsoverzicht