17 mrt 2022

Sittard-Geleen is een stad voor levensgenieters. Hier zijn drie dingen die je echt moet proberen!

Twee keer nieuw, en vier keer een dikke pluim van vakmensen. Hier vind je de beste en lekkerste traktaties in Sittard-Geleen!

Uit eten in Sittard

Volgens horecabelevenisexperts Gault en Millau liggen er vier toprestaurants in Sittard: Restaurant Silvester's, Restaurant George's, G7 Food & Drinks en Restaurant Hunker kregen alle vier een fantastische score. De laatstgenoemde is zelfs de hoogste stijger in Nederland volgens de prestigieuze ranking van Gault en Millau. Dus aarzel niet en boek snel een verrukkelijke dining experience.

 

Coole bubble tea bij 't Frituurke (Geleen)

Ben jij ook al fan van Boba, oftewel Bubble Tea? Voor degenen die het nog niet kennen, het is een heerlijke mengeling van thee, melk, (fruit)siroop en de kenmerkende tapioca bolletjes oftewel de "bubbles" waarnaar deze specialiteit vernoemd is. 't Frituurke in Geleen heeft pas een nieuw pand erbij waar ze deze instagrammable lekkernij voor je klaarmaken. Nieuwsgierig? Ga dan snel langs op Elisabethstraat 6 in Geleen, want de bubble teas zijn een ware smaaksensatie.

 

De exotische smaken van Papa Ganush

Ook gloednieuw in het centrum van Geleen is de speciaalzaak Papa Ganush. Hier vind je de lekkerste gerechten uit de Syrische en Arabische keuken. Neem een portie falafel als snelle snack of kies een uitgebreide maaltijd, vers gemaakt op authentieke wijze. 

<< Terug naar nieuwsoverzicht