3 jan 2022

Steppen, schaatsen en wandelen bij Kasteel Limbricht

Heb jij nog kerstvakantie? Ga naar Kasteel Limbricht voor schaatspret, leuke wandel- en steptochten en lekkere snacks.

Een frisse neus halen en genieten van het prachtige Limbrichterbos is altijd een goed idee. En met de mooie routes die vertrekken vanuit Kasteel Limbricht is er altijd wel ééntje die past bij jou (en eventueel jouw groep/wandelpartner) past. Er is keuze uit wandelingen van 5, 9 en 12 km. 

Zo'n wandeling begin je niet op een lege maag. Voor vertrek warm je lekker op met een heerlijke kom verse soep. Na de wandeling stop je ook even bij het kasteel voor een grillworst van de barbecue. Kinderen krijgen een broodje knakworst. Reserveer nu!

Steptocht

Hou je niet zo van wandelen? Dan is een steptocht misschien een leuk idee. Geniet voor vertrek van een gebakje en een beker koffie of thee, en laat het kasteel dan achter je. In een tocht van 6 of 7,5 km verken je het Limbrichterbos en de schattige omringende dorpjes. Bij terugkomst krijg je een portie verse frietjes. Wat wil je nog meer?

Schaatsen

Wil je na afloop nog niet meteen naar huis? Deze kerstvakantie kunnen de kinderen al hun energie kwijt op de kunstijsbaan (100m2) op het binnenplein van Kasteel Limbricht. Geniet van een hapje of drankje uit het to go aanbod terwijl de kinderen zich een half uur lang vermaken op het ijs. Schaatsen zijn op locatie verkrijgbaar. 

 

 

<< Terug naar nieuwsoverzicht