9 jul 2019

’t Kleine Verschil in Geleen op twaalfde plek in de Terras Top 100

Restaurant ’t Kleine Verschil in Geleen heeft de twaalfde plek veroverd in de Misset Horeca Terras Top 100. Voor de provincie Limburg behaalde ’t Kleine Verschil daarmee de tweede hoogste notering in de ranglijst.

De Misset Horeca Terras Top 100 kent een open inschrijving. Terrassen mogen meedoen mits ze aan vier voorwaarden voldoen: het terras moet minimaal veertig stoelen hebben, vrij toegankelijk zijn (geen entree, bijvoorbeeld op een pretpark), er moet bediening aan tafel zijn en het terras moet in het terrasseizoen minimaal vijf dagen per week geopend zijn. Om een plek bij de beste 100 te behalen hebben terrassen verspreid over alle Nederlandse provincies twee rondes van anonieme vakjurybezoeken en mystery visits overleefd.

Deelname aan de Misset Terras Top 100 geeft horecazaken meer inzicht in de prestaties van hun terras. De terrassen worden onder andere beoordeeld op gastvrijheid, presentatie, hygiëne, productbehandeling, vakmanschap, bedrijfsvoering en ondernemerschap.

Het tweede en overigens ook laatste terras uit Sittard-Geleen die dit jaar een notering behaalde in de Terras Top 100 is Luna Eten & Drinken Sittard. Zij eindigden op een 69e plaats.

De Terras Top 100 werd dit jaar voor de twaalfde keer uitgegeven. 

Klik hier om direct naar de Misset Horeca Terras Top 100 te gaan

<< Terug naar nieuwsoverzicht