3 mrt 2020

Tapasrestaurant La Cubanita Sittard officieel geopend

Na amper drie maanden verbouwen vond gister de officiële opening plaats van La Cubanita Sittard. Daarmee is de Sittardse Putstraat weer een horecazaak rijker. Inmiddels kun je hier bijna letterlijk een culinaire wereldreis maken.

La Cubanita
La Cubanita is een tapasrestaurant volgens een vaste formule met inmiddels 53 vestigingen door heel Nederland. La Cubanita staat voor zwoele salsaklanken, spannende cocktails en heerlijke tapas. In een unieke Cubaanse omgeving kun je genieten van de mooie dingen des levens. Het motto van La Cubanita is niet voor niets: La vida es un carnaval!

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg La Cubanita Sittard (Putstraat 28-30) op Facebook of kijk op www.lacubanita.nl

Een culinaire wereldreis
De Sittardse Putstraat ondergaat momenteel een metamorfose: er komen met de jaren steeds meer horecazaken bij! Inmiddels kun je in het gezellige zijstraatje van de historische Markt terecht bij de volgende restaurants: OLIJF mediterraanse gastrobar, FERRY’s, ristorante Via Pozzo, Portugees restaurant Carrico’s en Grieks restaurant Delphi.

Bekijk het overzicht met alle restaurants in Sittard-Geleen << Terug naar nieuwsoverzicht