16 jun 2021

Tour de Limbourg "fietst" door Sittard-Geleen

Op 3 en 17 juli zendt de Tour de Limbourg van L1 uit vanuit Sittard-Geleen. Het programma richt zich in eerste instantie op de Tour de France, maar bespreekt ook fietsroute in de regio, en hoe de gemeenschap het coronajaar heeft overleefd.

Tijdens Tour De Limbourg bespreken presentator Maurice de Heus en voormalig Tour-renner Gert Jakobs de etappe van die dag vanuit een andere Limburgse gemeente. 

Het programma wordt twee keer uitgezonden vanuit Sittard-Geleen. Op 3 juli gaat L1 langs bij Kasteelpark Born. Twee weken later, op 17 juli wordt het programma uitgezonden vanuit de Ophovenermolen bij restaurant Vief Heringe in Sittard.

Daarbij test het team van L1 iedere dag minder bekende fietsroutes in Limburg en is er veel aandacht voor de Limburgse veerkracht na corona.


Radio en TV
Het tv-programma Tour de Limbourg wordt gepresenteerd door Maurice de Heus en voormalig Tour-renner Gert Jakobs. Daarnaast zendt L1 Radio ook Route Regio uit. In dat programma gaan Ruud Kleinen en Rian Moonen iedere dag op bezoek bij de verenigingen in de Limburgse gemeentes.


Tour de Limbourg
Wanneer: 26 juni tot  18 juli, iedere dag tussen 18:30 en 19:15
Waar: L1 TV 


Route Regio
Wanneer: iedere werkdag tussen 10:00 en 13:00 
Waar L1 Radio

Krijg je zelf zin in fietsen? Klik dan hier voor mooie routes.

<< Terug naar nieuwsoverzicht