
Uit eten voor Valentijnsdag? Probeer deze arrangementen
Hoe vier jij Valentijn? Een romantisch diner bij deze restaurants in Sittard-Geleen is gegarandeerd een succes.

Op 14 februari vier je de dag van de liefde. Ben je nu al aan het zoeken naar een perfect Valentijnscadeau, ga je een weekendje weg, of ga je voor de klassieker: een romantisch Valentijnsmaaltijd bij deze restaurants.
De boerderie
Begint de meest romantische dag van het jaar bij jou al vroeg? Dan ben je bij De Boerderie aan het juiste adres. Laat je in de watten leggen met een ontbijt op bed, compleet met verse broodjes, croissantjes, scrambled egg en aardbeiensap. Upgrade je ontbijt met een flesje aardbeienprosecco.
Blijf je liever iets langer liggen? Dan krijg je ook warme gevoelens bij een brunch for two. Start met een glaasje bubbels en een seizoenssoepje en deel daarna alle hapjes van de uitgebreide brunchtafel.
Jolie's
Houden jij en je partner van een ontspannen, spontane sfeer? Ga dan voor de Cupido plank van Jolie's. Na een lekker welkomstdrankje delen jij en je geliefde de lekkerste hapjes zoals burgertjes met bacon, scampis in knoflookolie, spareribjes en zalm met kruidenkorst, geserveerd met frietjes van zoete aardappel, brood met kruidenboter en een frisse salade. De romantische hapjes sluit je af met een romantisch dessert van de chef en een kleine verrassing.
George's
Speciaal voor Valentijnsdag gaat restaurant George's eerder open. Op 14 februari presenteert het restaurant een diner dat je niet kan laten staan. Het menu is opgesteld als een echte liefdesgeschiedenis, met een eerste ontmoeting (zalmforel met purple haze wortel en passievrucht vinaigrette), een romantische klik (tomatenthee, garnalen en rode curry gel), de date zelf (bavette met zoete aardappel) en een vonk die de liefde doet ontbranden (decadente chocoladecake).
Kasteel Limbricht
Geniet van een vorstelijke traktatie uit de keukens van Kasteel Limbricht. Na een huisgemaakte amuse ga je via drie verschillende voorgerechten (tonijn-, ossenhaas of bietencarpaccio) naar het brandende hart van het diner (keuze uit gegrilde ossenhaas met rode wijnsaus, visduo van zalm en gamba's met Pernodsaus of tarte tatin van sjalotten met gepofte tomaat). Sluit de maaltijd creatief af met een eetbaar schilderij dat je samen kan maken en uiteindelijk ook samen mag opeten.
<< Terug naar nieuwsoverzicht