18 feb 2021

Vakantietip: Escape Centrum Limburg

Nog op zoek naar coronaproof vertier tijdens de vakantie? Escape Centrum Limburg biedt een paar leuke activiteiten aan. Er zijn verschillende spannende escape games die je op afstand, maar toch samen, met vrienden en familie kunt spelen.

Real-Life Avatar Escape Game


Dé nieuwste trend onder Escape Rooms en natuurlijk geheel coronaproof! In een Real-life Avatar Escape Game bestuur jij samen met je team een Avatar (een echt levend persoon!) die in de door jullie gekozen kamer klaar staat. Via een live videoverbinding middels Zoom en exclusieve 360 graden beelden van de kamer geven jullie de avatar instructies.
Dit spel is voor teams van 1 – 6 personen. Introductieprijs; van € 89,- voor € 69,-. (deze introductieprijs is geldig t/m 7 maart) Meer informatie klik hier

Escape Game Project Pegasus

Ontmasker de geheimzinnige activiteiten van SPIDER Technologies samen met Agent Spike in Project Pegasus. De prijs voor 2-6 personen is € 29,95, de duur van het spel is circa 90 minuten. Meer informatie klik hier

Outdoor Escape Games

Ga het avontuur aan als geheim agent in Operation Mindfall of bescherm de wereld tegen de kwade wezens in Magic Portal. 
Een magische en spannende beleving waarbij het echte leven en augmentend reality gecombineerd worden. Voorzien van Ipad en een mysterieus koffer vol toffe gadgets los je puzzels en raadsels op om zodoende binnen 2 uur de wereld te redden. Deze game is alleen voor huishoudens of duo's. Prijs € 79,-. Meer informatie klik hier.

Meer informatie over Escape Centrum Limburg vind je bij www.escapecentrumlimburg.nl.

Meer tips? Laat het ons weten via het contactformulier.

<< Terug naar nieuwsoverzicht